Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.926
https://informer.rs/planeta/vesti/1046080/nemacka-kriza-pare-pad
Ko na ruse krene - iz mesta je propao....
Nisu svesne Svabe sta ih TEK ceka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to drobiš već 12 godina i svaki put ništa. But this time next year...
И и ми тиксија за трку имамо.Ti to drobiš već 12 godina i svaki put ništa. But this time next year...![]()
Zao mi je sto su rusi propali pre nemaca
https://informer.rs/planeta/vesti/1046080/nemacka-kriza-pare-pad
Kako je u Nemačkoj, znaj da je tako 3x gore i u Srbiji i u Rusiji.
Samo je to transparentna država gde se stvari ne kriju nego se o svemu javno priča.
Malo ti bajata informacija, jedno 3 godine, LOL![]()
Moj bivši kolega koji je sad neki klinčev direktor u Berlinu morao da proda S klasu i kupi E klasu.Propade Njemačka.
vest je od juce bajo
drug @Тихи i ne zna da je nemacka propala pre 3 godine!"At the end of 2022..." je bilo pre skoro 3 godine
Ja mislim da ti moras iz pocetka u osnovnu skolu. Mnogo si propustio![]()
Ne znam ko jos ide u Nemacku pored nikad jace i bogatije Srbije, a tu je i matuska Rusija i bratska Belorusija. Stvarno su neki ljudi cudni.
Saće Tiksi da ti objasni da ruskih 15k vrijedi kao njemačkih 150k jer nova Lada Njiva u Rusiji košta 10k a u Njemačkoj 12k.Mislim da Tihomir treba sa ae vrati u osnovnu skolu, cini mi se prvi ili drugi razred, kad se uče odnosi "veće" i "manje", da malo resava zadatke tipa:
"Postavi adekvatan znak, < ili >, izmedju brojeva".
E, kad se to provežba, onda će da nauči da je Nemacki GDP per capita od cirka 45K veći nego Ruski GDP per capita od cirka 15K.
A okej bi bilo i da nauci mnozenje, onda ce da shvati da je to ne samo veće nego 3 puta veće
Mišljenja?
To su izdajnici roda i pljemena, plač srbske nejači proganja ih dok troše mrsku EU valutuПуна Србија тешких будала.
Многи чак и евре купују.