Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
И Бог је СрбиНи био кад је стваро свет...ma povuko me medvedic)
mism ja sam srbin, ti si srbin, vecina smo srbini ovde, on visi ovde ne skida se, al mu u becu srbi smetaju
do hurca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И Бог је СрбиНи био кад је стваро свет...ma povuko me medvedic)
mism ja sam srbin, ti si srbin, vecina smo srbini ovde, on visi ovde ne skida se, al mu u becu srbi smetaju
do hurca
nije, bog je bio poslednji mohikanac.И Бог је СрбиНи био кад је стваро свет...
Није, убили су их чмариканци.nije, bog je bio poslednji mohikanac.
brate drugi kenjaju po nama, al sto mi sami umemo po sebi....onda ok, mi mozemo da seremo na svoj racun, ali je degutantno ako to radi druga nacionqalnost. onda to dobija drugi smisao
brate drugi kenjaju po nama, al sto mi sami umemo po sebi....![]()
Немо' ту да ми скрећеш с теме... јел смо се договорили?!?ma alo bre zemljoposednik, nije ti ovo religija mojne zapodevati kavgu.
nego sta si reko kad kuvas kotlic?![]()
Најпосле штета што не чујеш нпр Холандски..,. па јел.I mene nervira kad izadjem na ulicu i cujem Srpski... misim![]()
Vis da zezam pivceta... smetaju mu Srbi u Becu...Немо' ту да ми скрећеш с теме... јел смо се договорили?!?
Вадиш се на оног што се ВОРП брзином удаљава од Сербие&Царствујушће Виене, и пеца пастрмке од по' тоне
....Кад жена одобри...
- - - - - - - - - -
Најпосле штета што не чујеш нпр Холандски..,. па јел.
Мсм ја теби вазда држим страну, ал ти кад лупиш баш те иде!
Пивце је фијукнуо одавно, сад пеца пастрмке од пола тоне!Vis da zezam pivceta... smetaju mu Srbi u Becu...![]()
Vis da zezam pivceta... smetaju mu Srbi u Becu...![]()
E al bas su seljoberi tamo, ne znam kako su se skupili
Svi su iz Beograda- sela okolina Pozarevca
Пих, па ти си за Троју из Лондона ситна риба пљуцкавица... а још и не живиш у Бечу већ у неким тамо алпским врлетима где коза пасе под ручном.Mozes sa tim neuspesnim pokusajem zezanja mene samo ispasti neupucena (da ne koristim grublje reci).
A evo ti i objasnjenje zasto svako normalan izbegava Srbe ovde. Cast izuzecima, ali 95% su likovi zbog kojih te uhvati blam kada moras da kazes da si Srbin.
Znaci zaobilazim ih u sirokom luku. Ne izlazim u srpske klubove, kafice, kafane....medju prijateljima i ostalima sa kojima se druzim ima ih toliko da ih na prste jedne ruke mogu prebrojati.
isto takođe italija ili španija
mediteranska krv u krvi ****** mu mater...nisam ja za ove krajeve
- - - - - - - - - -
pazi...ja nisam turboprosrBski raspoložen, al misim da ovo sad nije uredu
- - - - - - - - - -
nego prijo jel ozdravilo snajče![]()
to neide jedno sdrugimKada bih mogla, živela bih u nekim toplim i južnim krajevima, ali sa severnjačkim uređenjem života, države i međuljudskih odnosa.
Toplina mi godi koži, ali bi mi još više godio uređen sistem koji će većina verovatno nazvati hladnim, no za mene je u pitanju samo uređen sistem.
Dakle, glasam za subarktičku vukojebinu, sa zimovanjima na Kubi i letovanjima na Jonskom moru![]()
Jeste prijatelju...posle 10 dana bolnice i jos 10 kod kuce, ko nova
to neide jedno sdrugim
- - - - - - - - - -
super baš mi drago da to čujem![]()