mera

brate drugi kenjaju po nama, al sto mi sami umemo po sebi....:)

to je jedna od stvari koje nas drze tu gdje jesmo
to i krasna osobina da umjesto da pomognemo jedni drugima mi ne samo da okrenemo ledja vec gledamo kako da jos otezamo
pametniji narodi to ne rade jer im je usadjeno, generacijski, da je pitanje nacionalne samosvijesti, ponosa, ujedno i pitanje opstanka

ma alo bre zemljoposednik, nije ti ovo religija mojne zapodevati kavgu.
nego sta si reko kad kuvas kotlic? :ceka:
Немо' ту да ми скрећеш с теме... јел смо се договорили?!?
Вадиш се на оног што се ВОРП брзином удаљава од Сербие&Царствујушће Виене, и пеца пастрмке од по' тоне
....Кад жена одобри...

- - - - - - - - - -

I mene nervira kad izadjem na ulicu i cujem Srpski... misim :roll:
Најпосле штета што не чујеш нпр Холандски..,. па јел.
Мсм ја теби вазда држим страну, ал ти кад лупиш баш те иде!

Kada bih mogla, živela bih u nekim toplim i južnim krajevima, ali sa severnjačkim uređenjem života, države i međuljudskih odnosa.
Toplina mi godi koži, ali bi mi još više godio uređen sistem koji će većina verovatno nazvati hladnim, no za mene je u pitanju samo uređen sistem.

Dakle, glasam za subarktičku vukojebinu, sa zimovanjima na Kubi i letovanjima na Jonskom moru :zimag:

Немо' ту да ми скрећеш с теме... јел смо се договорили?!?
Вадиш се на оног што се ВОРП брзином удаљава од Сербие&Царствујушће Виене, и пеца пастрмке од по' тоне
....Кад жена одобри...

- - - - - - - - - -

Најпосле штета што не чујеш нпр Холандски..,. па јел.
Мсм ја теби вазда држим страну, ал ти кад лупиш баш те иде!
Vis da zezam pivceta... smetaju mu Srbi u Becu... :lol:

Пивце је фијукнуо одавно, сад пеца пастрмке од пола тоне!:mrgreen:
Мада је имао један блистав тренутак, оладио је Јакова коме је једина амбиција у животу да оправда одлазак у КеЊаду висином кинте која му се исплаћује, а Пивце се излануо да лова није увек најбитнија и убио сиротог Јакова ко зеца

Mozes sa tim neuspesnim pokusajem zezanja mene samo ispasti neupucena (da ne koristim grublje reci).

A evo ti i objasnjenje zasto svako normalan izbegava Srbe ovde. Cast izuzecima, ali 95% su likovi zbog kojih te uhvati blam kada moras da kazes da si Srbin.
Znaci zaobilazim ih u sirokom luku. Ne izlazim u srpske klubove, kafice, kafane....medju prijateljima i ostalima sa kojima se druzim ima ih toliko da ih na prste jedne ruke mogu prebrojati.

E al bas su seljoberi tamo, ne znam kako su se skupili
Svi su iz Beograda- sela okolina Pozarevca

Mozes sa tim neuspesnim pokusajem zezanja mene samo ispasti neupucena (da ne koristim grublje reci).

A evo ti i objasnjenje zasto svako normalan izbegava Srbe ovde. Cast izuzecima, ali 95% su likovi zbog kojih te uhvati blam kada moras da kazes da si Srbin.
Znaci zaobilazim ih u sirokom luku. Ne izlazim u srpske klubove, kafice, kafane....medju prijateljima i ostalima sa kojima se druzim ima ih toliko da ih na prste jedne ruke mogu prebrojati.
Пих, па ти си за Троју из Лондона ситна риба пљуцкавица... а још и не живиш у Бечу већ у неким тамо алпским врлетима где коза пасе под ручном.
Уздижеш себе унижавајући друге ко последњи бедник, пре ће бити да ти не требаш другима ни с белим луком!

isto takođe italija ili španija
mediteranska krv u krvi ****** mu mater...nisam ja za ove krajeve

- - - - - - - - - -

pazi...ja nisam turboprosrBski raspoložen, al misim da ovo sad nije uredu

- - - - - - - - - -

nego prijo jel ozdravilo snajče :heart:

Jeste prijatelju...posle 10 dana bolnice i jos 10 kod kuce, ko nova

Kada bih mogla, živela bih u nekim toplim i južnim krajevima, ali sa severnjačkim uređenjem života, države i međuljudskih odnosa.
Toplina mi godi koži, ali bi mi još više godio uređen sistem koji će većina verovatno nazvati hladnim, no za mene je u pitanju samo uređen sistem.

Dakle, glasam za subarktičku vukojebinu, sa zimovanjima na Kubi i letovanjima na Jonskom moru :zimag:
to neide jedno sdrugim

- - - - - - - - - -

Jeste prijatelju...posle 10 dana bolnice i jos 10 kod kuce, ko nova

super baš mi drago da to čujem :D

Back