mera

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
znajući da ste kosmopolite, otvaram ovu temu gde biste se izjasnile koji bi grad bio po vašoj meri
da li je to mesto gde sada živite, ne želite više od toga, ili možda neki drugi evropski grad ili grad u nekom drugom delu sveta ?
ako je bilo može lock i ban za drskog postavljača

meni se dopada Rim, ali ne znam da li bih promenila zivot i napustila ovo sto imam ovde da odem u inostranstvo
nigde vise nije lako za zivot, a ovde su mi bar svi do kojih mi je stalo

ala ste drski :zstidljivko:
sta znam mera kosmopolite je da ti je uvek i svuda dobro
ok mi je i la i bg, a moze i sofija budimpesta berlin firenca london
uopste nemam megalomanske zelje

ala ste drski :zstidljivko:
sta znam mera kosmopolite je da ti je uvek i svuda dobro
ok mi je i la i bg, a moze i sofija budimpesta berlin firenca london
uopste nemam megalomanske zelje

ništa tu nije megalomansko
ukaže ti se prilika da se preseliš, ili možda si poslom boravio neko vreme u nekom gradu i on ti priraso za srce što bi rekli

znajući da ste kosmopolite, otvaram ovu temu gde biste se izjasnile koji bi grad bio po vašoj meri
da li je to mesto gde sada živite, ne želite više od toga, ili možda neki drugi evropski grad ili grad u nekom drugom delu sveta ?
Trenutno zivim na selu.Planiram da se preselim u CH kada mi dette poraste. Do tada je super i njoj i meni ovde gde smo.

ja od kad znam za sebe znam i za bec, meni je on ok al nista posebno

Ja sam se razocarala kada sam otisla, nista specijalno... Osim onog centra i nema sta da vidis... Najveci deo vremena sam provela u Spanskoj skoli jahanja i gledala njihove nastupe, sva sreca...

- - - - - - - - - -

@tema

London

Evo sad razmisljam i razmisljam i od svih gradova u kojima sam bila zivela bih jedino u NS. Jesam paorka, nista fensi, nista smensi tipa Milano.

ja od kad znam za sebe znam i za bec, meni je on ok al nista posebno
i meni isto, jedan od zescih razocarenja od gradova. stalno nesto slusas o becu ah oh divan grad ovo ono, missim cak sam isla tamo u vise navrata da proverim da mi utisak nije bio pogresan i nista....:neutral: na stranu sto je grad u kojem sam ubedljivo najvise videla balkanaca na sve strane, trenerka stil gde god se okrenes :confused: kao vazi za dobar grad za zivot, ali ovako za videti i posetiti moze ladno i da se obidje sto se mene tice.

vidim palo par gradova, kao rim, barselona to su sve gradovi koji cu ja posetiti
spanija, grcka, italija kako ih ja zamisljam bez krize i mentaliteta bi mi odgovaralo
da ne idem dalje ako Miami gde sam i bio

Poslednja izmena:

Back