DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ala ste drski
sta znam mera kosmopolite je da ti je uvek i svuda dobro
ok mi je i la i bg, a moze i sofija budimpesta berlin firenca london
uopste nemam megalomanske zelje
Meni bas lepo ovde, ovo je grad za mene.
Mozda se preselim u Bec.
Trenutno zivim na selu.Planiram da se preselim u CH kada mi dette poraste. Do tada je super i njoj i meni ovde gde smo.znajući da ste kosmopolite, otvaram ovu temu gde biste se izjasnile koji bi grad bio po vašoj meri
da li je to mesto gde sada živite, ne želite više od toga, ili možda neki drugi evropski grad ili grad u nekom drugom delu sveta ?
ako je bilo može lock i ban za drskog postavljača
Meni bas lepo ovde, ovo je grad za mene.
Mozda se preselim u Bec.
ja od kad znam za sebe znam i za bec, meni je on ok al nista posebno
znajući da ste kosmopolite, otvaram ovu temu gde biste se izjasnile koji bi grad bio po vašoj meri
da li je to mesto gde sada živite, ne želite više od toga, ili možda neki drugi evropski grad ili grad u nekom drugom delu sveta ?
ako je bilo može lock i ban za drskog postavljača
Ja sam se razocarala kada sam otisla, nista specijalno... Osim onog centra i nema sta da vidis... Najveci deo vremena sam provela u Spanskoj skoli jahanja i gledala njihove nastupe, sva sreca...
- - - - - - - - - -
@tema
London
ja od kad znam za sebe znam i za bec, meni je on ok al nista posebno
i meni isto, jedan od zescih razocarenja od gradova. stalno nesto slusas o becu ah oh divan grad ovo ono, missim cak sam isla tamo u vise navrata da proverim da mi utisak nije bio pogresan i nista....ja od kad znam za sebe znam i za bec, meni je on ok al nista posebno
A ja sam samo rodjen u Becu i ziveo sam u njemu 20 godina. I radim u njemu tako da sam svaki dan tu.
Nadji bilo koju listu gradova koji se ocenjuju kao najbolji za zivot, i na svakoj listi je Bec medju TOP 10.
A ja sam samo rodjen u Becu i ziveo sam u njemu 20 godina. I radim u njemu tako da sam svaki dan tu.
Nadji bilo koju listu gradova koji se ocenjuju kao najbolji za zivot, i na svakoj listi je Bec medju TOP 10.