Mentalno razgibavanje

Обилић

Elita
Poruka
17.623
Nedavno sam otkrio ovaj dvojac duhovitih voditelja, baš su me osvojili. Naročito posle netalentovanih i sirovih ludog Vidojka i Debilnog Kurojka.

Posle onog kamenovanja skupštine ne mogu ni mutavu Olju da gledam, vidim počela je i Crnogorce sa naglaskom da dovodi. Nadaju se da ako srpska država pukne, nešto ušićare.

Dakle ovo mi se sviđa

Sami priznaju da imaju šta da jedu, imaju šta da piju. Goli nisu, bosi nisu.
Dakle traže probleme !

E pa zato postoji policija i pendreci i batine. Njima i svima pobesnelima upravo to fali.

Da li će nam navući neke veće probleme na vrat - videćemo.

nekad je to bila odlicna radio emisija na radiju S
svako jutro sam ih slusao.
dare i mare.
prvo su se pokacili sa radio S oko honorara.
posle je darko postao previse politicki ostrascen pa su gubili stanice, promenili su nekoliko radio stanica i onda presli na ako se dobro secam b92 televiziju odakle su skinuti zbog neceg oko vucica i onda su presli na N1
gde je darkova ostrascenost kulminirala i dao je ostavku uzivo u programu

steta..bili su odlicni ali je preterao.

Poslednja izmena:
mentalno razgibavanje je pocelo na radiu b92, onda je to ugasio Vucic, pa na radio laguni, pa je i to ugasio Vucic.
Dasko i Mladja su isto bili na radiu B92, kao i Brakus, Dasko i Mladja posle na omladinskom radiju Vojvofina
pa ih opet rezim proterao, Brakus sa radia b92, kojeg je ugasio rezim, na radio laguna, sad imaju
svoje internet stanice... Darko je otisao na TV... no to je najinteresantnije slusati od domacih...

Проблем паметних је што воле да се самозбуњују ...
После им ђаво крив !

Али, њима је важно да су другима испали компликовани и паметни !
Бар они тако мисле ...

nekad je to bila odlicna radio emisija na radiju S
svako jutro sam ih slusao.
dare i mare.
prvo su se pokacili sa radio S oko honorara.
posle je darko postao previse politicki ostrascen pa su gubili stanice, promenili su nekoliko radio stanica i onda presli na ako se dobro secam b92 televiziju odakle su skinuti zbog neceg oko vucica i onda su presli na N1
gde je darkova ostrascenost kulminirala i dao je ostavku uzivo u programu

steta..bili su odlicni ali je preterao.

Definitivno to vise nije to od kako je otisao Dare (inace moj zet).
Inace secam se bas je bio kod nas i sedeli smo u dnevnoj sobi dok je pricao da je ta ekipa sa Nove pocela da ga sikanira i da mu stavlja da znanja da nije vise dobrodosao tamo i kako mu je vec pukao film i kako ce da ih sve otera u 3,14cku materinu, medjutim nismo ga toliko uzimali za ozbiljno, mislili smo da to prica vise onako, medjutim kad je nakon dan ili dva nakon toga dao otkaz uzivo u programu bilo je onako iznenadjenje i za mene i nas u kuci.
On je inace lik koji ne pripada ni jednoj frakciji i koga zabole da gleda da nekom ide niz dlaku (za razliku od ostalih tamo koji svi vuku na tu neku SPN vodenicu) i kao takav je bio na neki nacin tamo "crna ovca" , pa verovatno bolje da ih je oterao u q... i sam otisao nego da je cekao da oni njega najure.

Inace secam se bas je bio kod nas i sedeli smo u dnevnoj sobi dok je pricao da je ta ekipa sa Nove pocela da ga sikanira i da mu stavlja da znanja da nije vise dobrodosao tamo i kako mu je vec pukao film i kako ce da ih sve otera u 3,14cku materinu, medjutim nismo ga toliko uzimali za ozbiljno, mislili smo da to prica vise onako, medjutim kad je nakon dan ili dva nakon toga dao otkaz uzivo u programu bilo je onako iznenadjenje i za mene i nas u kuci.
On je inace lik koji ne pripada ni jednoj frakciji i koga zabole da gleda da nekom ide niz dlaku (za razliku od ostalih tamo koji svi vuku na tu neku SPN vodenicu) i kao takav je bio na neki nacin tamo "crna ovca" , pa verovatno bolje da ih je oterao u q... i sam otisao nego da je cekao da oni njega najure.
Sve je puklo sa gasenjem radia b92. Ili svoja internet etanica ili cenzura, nema trece...

izvini ali zar njemu supruga nije preminula pre nego sto je otisao?

Back