fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
I onda se mnogi bune? U doba Bravara bi pola Srbije završilo na Golom otoku! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča se da je i bravar bio diktator, pa i pobio mnogo više Srba od Vučića.. pa smo ga svejedno masovno ispraćali cvećem, mahali zastavicama i plakali kada je otegao onim jednim papkom?Pre će biti mentalni sklop diktatora.
Tako su ljudi voleli i Hitlera. Idol. Nema mu ravnog koliko voli svoju zemlju xDPriča se da je i bravar bio diktator, pa i pobio mnogo više Srba od Vučića.. pa smo ga svejedno masovno ispraćali cvećem, mahali zastavicama i plakali kada je otegao onim jednim papkom?
Ali, Mali Vuk je samo perjanica! Radi se o celoj mašineriji koja čini Vlast? I to samo širi temu: Koji je mentalni sklop te mašinerije, i kome su se (eventualno) svesno ili nesvesno prodali?Вероватно је суштина у МАТЕРИЈАЛНОЈ КОРИСТИ јер од када је почело код нас вишестраначје када год неко жели да оформи и створи неки политички покрет или странку ОБАВЕЗНО ГА КОНТАКТИРАЈУ И ДОМАЋЕ И СТРАНЕ СЛУЖБЕ ----------- и ту је једино питање КОМЕ СЕ ТАЈ ПРОДАО...... све остало је бзвз.........
Па НЕ ЗНАМ коме су се продали - али се слажем са овим што си написао.........Ali, Mali Vuk je samo perjanica! Radi se o celoj mašineriji koja čini Vlast? I to samo širi temu: Koji je mentalni sklop te mašinerije, i kome su se (eventualno) svesno ili nesvesno prodali?
Вероватно је суштина у МАТЕРИЈАЛНОЈ КОРИСТИ јер од када је почело код нас вишестраначје када год неко жели да оформи и створи неки политички покрет или странку ОБАВЕЗНО ГА КОНТАКТИРАЈУ И ДОМАЋЕ И СТРАНЕ СЛУЖБЕ ----------- и ту је једино питање КОМЕ СЕ ТАЈ ПРОДАО...... све остало је бзвз.........
Svi koji ne izlaze na neizbore su opozicija.Postoji li opozicija u Srbiji???
Svi koji ne izlaze na neizbore su opozicija.
Znači ne izlaziš na izbore?Ja sam opozicija svakoj vlasti, po principu da nijedna vlast nije dobra, zato treba da se menja
Naravno da jeste ali prvi korak u borbi.Ajd da vidimo šta je alternativa?Izlazak na izbore koji su zbog medijskog mraka i prisile unapred izgubljeni?Kakva je to borba kad su ti vezane i ruke i noge a protivniku nisu?Jel bi pristao ti da se boriš tako?...
Glupost!!!
Izaci na izbore je borba...
Borba do zadnjeg glasackog listica...
Mada ono...
U Srbiji sat otkucava drugacijim tempom...
Polarne svetlosti iznad Rtnja su normalna pojava...
Da li neko razmislja o belim kutijama u koje bi ubacivali liste oniu koji se ne zele da glasaju? Kako ne bi doslo do prevare, krade.Naravno da jeste ali prvi korak u borbi.Ajd da vidimo šta je alternativa?Izlazak na izbore koji su zbog medijskog mraka i prisile unapred izgubljeni?Kakva je to borba kad su ti vezane i ruke i noge a protivniku nisu?Jel bi pristao ti da se boriš tako?
Poenta je da režim ostane nelegitiman i da nema opoziciju..Svaki izlazak na neizbore ruši to.Da li neko razmislja o belim kutijama u koje bi ubacivali liste oniu koji se ne zele da glasaju? Kako ne bi doslo do prevare, krade.
Slazem se, ali znas i sam kako se namestaju izbori, poznata ti je izborna krada. Moze se desiti da se tvoj glas iako nisi izasao na izbore pripise nekome.Poenta je da režim ostane nelegitiman i da nema opoziciju..Svaki izlazak na neizbore ruši to.
Da ali nema veze,nek ima 100% sa satelitima.Biće njegovo i 100% krivice za donošenje odluka i imaće EU Severnu Koreju u Evropi.Zato i EU se ubi da ubedi SZS i druge koji bojkotuju da izadju na izbore.Slazem se, ali znas i sam kako se namestaju izbori, poznata ti je izborna krada. Moze se desiti da se tvoj glas iako nisi izasao na izbore pripise nekome.
Farsa oko legitimnih izbora sa laznom opozicijom je unapred pripremljena.
Nemamo vise vremena, kada bi se trenutno promenila situacija za oporavak drustva potrebne su decenije. Nije satisfakcija ako je neko drugi kriv za pogresno donesene pogubne odlike, ispravno je spreciti ga.Da ali nema veze,nek ima 100% sa satelitima.Biće njegovo i 100% krivice za donošenje odluka i imaće EU Severnu Koreju u Evropi.Zato i EU se ubi da ubedi SZS i druge koji bojkotuju da izadju na izbore.
Da ali to realno u ovom trenutku nije moguće.A posle možemo reći mi to ne priznajemo,to je diktator uradio.Nemamo vise vremena, kada bi se trenutno promenila situacija za oporavak drustva potrebne su decenije. Nije satisfakcija ako je neko drugi kriv za pogresno donesene pogubne odlike, ispravno je spreciti ga.
Na zalost lustracija nije sprovedena, posledice se osecaju. Drzavljanstvo se ne moze nikome oduzeti, pogotovu ne nekome ko je roden u Srbiji, ali zato postoje drugi vidovi kaznjavanja.Meni ko god nije bio u Seseljevom i Milosevicevom mantilu je mentalno OK. i obratno. Ja bih da sam vlast oduzeo drzavljanstvo ovima sto su pogubili silne ratove i unistili zivote i zemlju. Nisi nista uradio vrati se u Popovo polje i Livno i gajite duvan, Veze nemate sta je drzava. ps. ne bi imali ni penziju vec da vracaju sta su potrosili .
Donekle si u pravu alavost, pokvarenost, kratkorocni sebicni interesi....... sa jedne strane i nezainteresovanost potstaknuta narativom svi su isti sa druge ponovo ce omoguciti manjnskoj interesnoj grupi osvajanje vlasti. Medutim, nisam siguran da li cemo i u kojoj meri moci ispraviti njihove pogresno donesene odluke.Da ali to realno u ovom trenutku nije moguće.A posle možemo reći mi to ne priznajemo,to je diktator uradio.