Mentalni prc

• Začetnik teme Začetnik teme Sara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koje su to najcesce mentalne igrice kroz koji ste prosli formirajuci neku vezu ili upoznavanje.
Kuliranje , odjebavanje, faza stand by?
Ne može se uz pomoć takvih "igrica", formirati veza.
P. S. Navedeno sam radila samo pred finish, to jest... kad baš mislim okončati vezu. Čak i tada, biraš neki "čovesniji" način.
A i realno sam gl..a, za igrice te vrste. Priznajem! (šta je faza: "stand by"?)-e, pa to kod mene ne postoji!

Ono kad ljudi toliko iritiraju jedno drugo da osećaju stalnu potrebu da odgovore, kontriraju, zadirkuju... i nakon vremena tako provedenog sviknu na onog drugog. Bila priča nekada davno, al je furao liko koji nije kapirao da nije to to ako jedan provocira a drugi ignoriše

Ono kad ljudi toliko iritiraju jedno drugo da osećaju stalnu potrebu da odgovore, kontriraju, zadirkuju... i nakon vremena tako provedenog sviknu na onog drugog. Bila priča nekada davno, al je furao liko koji nije kapirao da nije to to ako jedan provocira a drugi ignoriše
To za mene... "Španska sela"!Uglavnom, zvuči kao zajeb... nje(prepucavanje)! Msm, da su i ta "mentalna prepućavanja",za one u "sado-mazo" fazonu!Pa jedan glumi pametnog, ovaj drugi budalu.

Poslednja izmena:
Ne može se uz pomoć takvih "igrica", formirati veza.
P. S. Navedeno sam radila samo pred finish, to jest... kad baš mislim okončati vezu. Čak i tada, biraš neki "čovesniji" način.
A i realno sam gl..a, za igrice te vrste. Priznajem! (šta je faza: "stand by"?)-e, pa to kod mene ne postoji!
Pa ono kad kao ne javja se a kao oce...

Meni to lici na 90 posto forumskog razgovora.

Back