Sara
Poznat
- Poruka
- 7.532
Koje su to najcesce mentalne igrice kroz koji ste prosli formirajuci neku vezu ili upoznavanje.
Kuliranje , odjebavanje, faza stand by?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se uz pomoć takvih "igrica", formirati veza.Koje su to najcesce mentalne igrice kroz koji ste prosli formirajuci neku vezu ili upoznavanje.
Was?Muvanje provokacijom?
To za mene... "Španska sela"!Uglavnom, zvuči kao zajeb... nje(prepucavanje)! Msm, da su i ta "mentalna prepućavanja",za one u "sado-mazo" fazonu!Pa jedan glumi pametnog, ovaj drugi budalu.Ono kad ljudi toliko iritiraju jedno drugo da osećaju stalnu potrebu da odgovore, kontriraju, zadirkuju... i nakon vremena tako provedenog sviknu na onog drugog. Bila priča nekada davno, al je furao liko koji nije kapirao da nije to to ako jedan provocira a drugi ignoriše
Pa to sve redom preko sminke i fake bubisaKoje su to najcesce mentalne igrice kroz koji ste prosli formirajuci neku vezu ili upoznavanje.
Upravo te je to.Na mene to nista ne funkcionise.
Ionako se sve zaljube
Pa ono kad kao ne javja se a kao oce...Ne može se uz pomoć takvih "igrica", formirati veza.
P. S. Navedeno sam radila samo pred finish, to jest... kad baš mislim okončati vezu. Čak i tada, biraš neki "čovesniji" način.
A i realno sam gl..a, za igrice te vrste. Priznajem! (šta je faza: "stand by"?)-e, pa to kod mene ne postoji!
Ja ni na kraj se ne teram, pustim niz vodu ...Ne može se uz pomoć takvih "igrica", formirati veza.
P. S. Navedeno sam radila samo pred finish, to jest... kad baš mislim okončati vezu. Čak i tada, biraš neki "čovesniji" način.
A i realno sam gl..a, za igrice te vrste. Priznajem! (šta je faza: "stand by"?)-e, pa to kod mene ne postoji!
Koje su to najcesce mentalne igrice kroz koji ste prosli formirajuci neku vezu ili upoznavanje.
Tu sam negde izmedju tetke i 20godOvo neke srednjoskolske fore? Ako to ne prerastes do 20tih treba blam da te izjede.
Meni to lici na 90 posto forumskog razgovora.Ono kad ljudi toliko iritiraju jedno drugo da osećaju stalnu potrebu da odgovore, kontriraju, zadirkuju... i nakon vremena tako provedenog sviknu na onog drugog. Bila priča nekada davno, al je furao liko koji nije kapirao da nije to to ako jedan provocira a drugi ignoriše
Nego i troje.Pa da.
---
Što je najgore dvoje se tako smuvali.
---
I ne samo dvoje.
Čopor niko ne zna ko koga... a svakome usoNego i troje.
To je ono sto ovde u 90 % prica vidim, kao neko mentalno nadmudrivanje ili nadmudravanje a u stvari iza monitors je neki mali koji krade net od komsiluk i glumi galopirajuceg muzjakaMeni to lici na 90 posto forumskog razgovora.
Evo je i ova..: tebe moram po guzu kad nemogu po prstiU*erem se na pomisao da sam igricama mogla izgubiti najvažniju osobu u svom životu, kakva tužna alternativa od univerzuma![]()
Snejk ti je najbolja riba ovde posle IndigaEvo je i ova..: tebe moram po guzu kad nemogu po prsti![]()
Ako se ne javlja... onda neće!A'l...uvek možeš da pozoveš i pitaš: "što nećeš?"Pa ono kad kao ne javja se a kao oce...
Mislim da treba razlikovati provokaciju i male testove koje svi mi radimo od toga da te neko zavlaci. Meni je to glavna razlika.To je ono sto ovde u 90 % prica vidim, kao neko mentalno nadmudrivanje ili nadmudravanje a u stvari iza monitors je neki mali koji krade net od komsiluk i glumi galopirajuceg muzjaka![]()