- Poruka
- 129.340
nesto slusam na tv-u i pade mi na pamet..jel postoje mentalne bolesti kucnih ljubimaca, kako se manifestuju i sta se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da postoje..nesto slusam na tv-u i pade mi na pamet..jel postoje mentalne bolesti kucnih ljubimaca, kako se manifestuju i sta se radi?
a kakve fobije?Naravno da postoje..
Vidi se po ponašanju životinje da nešto nije kako treba..
Recimo , jedan moj pas ima razne fobije i neurotičan je.
Ako nije drastično izražen problem , prihvatiš to kako jeste i jednostavno
Gledaš da mu pomogneš koliko možeš..
Inače , postoje i lekovi .
(Na žalost i uspavljivanje , ako je otišlo predaleko)
Pa vidim kako reaguje na određene stvari..a kakve fobije?
kak oto primecujes?
Prešlo sa ljudi na životinjePrvi put čujem za ovako nešto.![]()
To je više karakterna osobina : )Postoje naravno.Moj mačak je priglup!
Ako ne juri mačke ili ne ubija miševe onda je definitivno prso.Postoje naravno.Moj mačak je priglup!
psi mogu kao i ljudi da imaju epilepsiju sto im donekle menja ponašanjenesto slusam na tv-u i pade mi na pamet..jel postoje mentalne bolesti kucnih ljubimaca, kako se manifestuju i sta se radi?
Karakterno je veliki baksuz!To je više karakterna osobina : )
Možda je samo depresivan.
Kažu da mačke mogu da pate od depr.
Dok sam radio samostalno, muvala se neka mlada mačka okolo i bila je nametljiva. Bez pardona. Hranio sam je, al uspela da nahvata i druge naivčine da je hrane. Ulazila mi u kanc, grejala se na radijatoru, pelq mi se na glavu. Užas...kad sam kretao kući, trčala za mnom, a jednom vidim nema je, ona ušla meni u torbu....Karakterno je veliki baksuz!![]()
Mog mačka je udomio moj pok.otac.Bio je napušten, pored nekog kontejnera. Ciča zima ,umotao ga u svoju jaknu i tako ga doneo kući.Tako sam ga dobila kao "zaostavštinu",...priglupog i baksuzastog. Ali,... ko te pita?Dok sam radio samostalno, muvala se neka mlada mačka okolo i bila je nametljiva. Bez pardona. Hranio sam je, al uspela da nahvata i druge naivčine da je hrane. Ulazila mi u kanc, grejala se na radijatori, pelq mi se na glavu. Užas...kad sam kretao kući, trčala za mnom, a jednom vidim nema je, ona ušla meni u torbu....
Tom malom vragu je bilo teško odoleti, tako da je neko za kratko vreme udomio....
nesto slusam na tv-u i pade mi na pamet..jel postoje mentalne bolesti kucnih ljubimaca, kako se manifestuju i sta se radi?
Moj mačak ima ptsd...ima traume od svega što nije sa roštilja...