Mentalna higijena

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.928
Nemojte mi ovo prebacivati na psihologiju samo zato sto cu pomenuti par termina.

Razgovarate li sa svojom animom/animusom(zenski princip u muskarcu, muski u zeni) (i svi ga imaju, za to se zna odavno) (i ne nisi gej, samo zato sto ga imas i pricas sa njom)?

Ja razgovaram.
To bude zamisljeni intervju. Ona je neka prepichka u dekolteu, cizmaje, fascinirana mnome(dugouzlazni na o) i sva je uzbudjena sto je napokon dobila intervju i sva se suzdrzava, ali tesko(dugouzlazni na o), da ne uprska samnom.

Ona: Dakle gospodine Napokone, kakav je vas stav o aktuelnim politickim desavanjima?
Mi: Pa znate kako... S obzirom da sam svestrana licnost, nemam toliko vremena za politiku i da se bavim njome(dugouz na o), ali mogu da vam to, u kratkim crtama, analiziram iz socio/filozofskog aspekta...
Ona: Namesta kosu.

I sad ne znam bas kako, mi se tako ispricamo, ona nekako uspe da me smuva, veoma tesko, i onda smo mi u nekom dungenu gde me ona pozudno moli: Molim vas Napokone, bicujte me, pokazite mi, pliz (ravno na i).

bile su tu neke filozofije dok se blejalo po klupocama po bloku, znaci imali smo 17-18 god i glvno pitanje je bilo kako bismo se ponasali da smo ribe.
Buksne odradile da se prica razvije ali detalja se.ne secam :mrgreen:
To nije ova tema brate. Ova tema je, da uprostim, razgovor sa zenskom u sebi. E sad, posto ce svi napisati, Jaaa razgovaram samo sa pravim zEeenama, onda sam turio malo psihologije. To ti je kod nasega naroda slicno kao kada mu kazes da pije lek, jer je dobro za suljeve.
E sad, cini mi se da je bila tema kako bih se ponasao da si zensko, ali mislim da je to bas tesko reci.

iskreno pogresno sam je razumeo i provalio si. Da ta neka zena u meni nesto ne postoji ili sto bi Ti rekao potiskujem je.
Nisam siguran da bi mi se dopala kao sto se sebi dopadam kao muskarac.

Ja temu necu seliti mnogo mi se dopada , razmisljacu malo pa mozda i iscackam yioimku da se popricamo :D

iskreno pogresno sam je razumeo i provalio si. Da ta neka zena u meni nesto ne postoji ili sto bi Ti rekao potiskujem je.
Nisam siguran da bi mi se dopala kao sto se sebi dopadam kao muskarac.

Ja temu necu seliti mnogo mi se dopada , razmisljacu malo pa mozda i iscackam yioimku da se popricamo :D
Ma brate pusti animu i animus. Zanemari.
Hoces da kazes da ne zamislis nekad neku ribetinu po tvom ukusu, nego se svadjate u glavi?

Back