- Poruka
- 51.779
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..umetnik? bash si vickast..pa lik je na sceni 40 godina i ima 5 dobrih stvari..svu slavu je stekao kao losh momak pravetji skandale i pravo je chudo shto je prezhiveo do danas..alo bre, tip je totalni bolid..ajd nadjite nekog drugog da poredite sa ovim nashim "pusto tursko" degenericima..
mentalitet u srbalja
tradicionalne vrednosti su unistene..ne mislim na sajkace i opanke to je folklor a ne tradicija i vrednosti..a na taj koren se kaleme neke navodno evropske vrednosti..pa ono st se dobilo je dvojako..umesto bilo kakvog srpskog mentaliteta imamo turski i kavzievropski..
btw izreka tipa "nemam ja korist al on ima stetu" postoji samo u srba..i nigde vise na kugli zemaljskoj..
onaj vic o srpskom kazanu u paklu na najslikovitiji nacin opisuje srpski "mentalitet"
Niko ne zna ko je Igi Dop!..samo vas dvojica...
Ali, to je "nemusti" jezik kojim se sporazumevate!![]()
bilo bogu jednog dana jako dosadno u raju pa resi da sidje malo do pakla cisto da vidi sta se radi..mozhe li o tom vicu, malo detaljnije?![]()
bilo bogu jednog dana jako dosadno u raju pa resi da sidje malo do pakla cisto da vidi sta se radi..
djavo ga spremno doceka i krene da ga vodi u obilazak..i referise o stanju stvari..
evo boze..svaka nacija ima svoj kazan..svi se lepo krckaju..kuvaju..a i na svaki kazan sam postavio po jednog djavolka sa trozupcem da vrati nazad svakog ko pokusa da ispliva..
i tako pricaju bog i djavo i naidju na jedan kazan koji se krcka..onako na tihoj vatri ..a djavolka sa trozupcem nigde..
nadjose ga u debeloj ladovini kako lencari..djavo ga sutne da ga probudi a ovaj u stav mirno kad vide boga..
jel a sto ti ne radis a? pita ga bog
pa vidite boze ..ovo je srpski kazan..kaze djavolak
pa? sta s tim?
e .unutra su srbi..i kad god neko od srba pokusa da ispliva oni ostali ga povuku nazad..i eto ja nemam sta da radim
dobar je, samo je rezimsko demokratsko antisrpski, srbi ga i ne pricaju, bar ga ja nikad nisam cuo, a krecem se
kad bolje razmislim sigurno je drugaciji u originalu, samo ste ga predradili u rezimsko demokratsko antisrpski