Menstruacija

Viktooriiaaaa

Početnik
Poruka
1
Postovani.Imam 14 godina.Visoka sam 168-170cm i imam 53kg.Prvu menstruaciju sam dobila u pocetku aprila ove godine.Trajala je negdje oko 6 dana.Proslo je mjesec ipo i jos nikako nisam dobila drugu mjesecnicu.Zabrinjava me kad cu je dobit ponovo.Jos da nadodam da bijelo rublje imam vec od desete godine i uvijek sam mislila da cu ranije dobit menstruaciju.

To je sad normalno dok se hormoni ne stabilizuju, moze da se desi i na par meseci da ti dodje, ili da bude dva puta u jednom.mesecu. nema pravila
Opusti se,kad bude bice
Ako se bas toliko bojis idi kod ginekologa da ti odrade ultrazvuk jajnika, da se uveris da je sve u redu...bice ti mozda lakse tako,bices mirnija

Postovani.Imam 14 godina.Visoka sam 168-170cm i imam 53kg.Prvu menstruaciju sam dobila u pocetku aprila ove godine.Trajala je negdje oko 6 dana.Proslo je mjesec ipo i jos nikako nisam dobila drugu mjesecnicu.Zabrinjava me kad cu je dobit ponovo.Jos da nadodam da bijelo rublje imam vec od desete godine i uvijek sam mislila da cu ranije dobit menstruaciju.
Ništa neobično da nekim devojčicama menstruacija dok se ne ustali, izostaje, menja datume, bude ranije ili kasni..
Mada realno, bzvz da ti tema stoji na ženama, valjda treba na zdravlju ili tinejdžerima, mada kontam ovde ima par cica koji će ti normalno odgovoriti.

Back