Menstruacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mihajlo996

Početnik
Poruka
2
Cao, imam jedno pitanje. Moja devojka je pre mesec dana imala menstuaciju koja je trajala otprilike 6 nedalja. Ne znam puno o tome ali mislim da je to predugo. Nakon toga nije imala ceo mesec i sada ima opet. Ona misli da je imala pobacaj zbog nekih tableta koje pije, ali nije sigurna. Ne zna da li je uopste i bila trudna na prvom mestu. Relatovno smo mladi i ne znamo skoro nista o tim stvarima, pa bi nam znacila svaka pomoc. Zanima me sta je moguce da joj se desili, i ako je ona u pravu, ako je pobacaj, koliko dugo bi morala da bude trudna da bi uopste moglo da dodje do pobacaja. Ako neko zna nesto o ovome znacila bi nam svaka pomoc. HVALA

6 nedelja? O BOŽE! Menstruacija normalno traje 4-5 dana, ali 6 nedelja krvariti i ne otići kod ginekologa... ybt to nije realno. :confused: Batalite vi forume, neka što pre neka ode kod ginekologa. Toliko duga menstruacija zaista može da bude posledica uzimanja nekih lekova, ali isto tako može da bude i posledica mnogih ne baš naivnih oboljenja ili hormonskih poremećaja. Koliko ja znam, pobačaj nikako ne može da izazove toliko krvarenje.

Cao, imam jedno pitanje. Moja devojka je pre mesec dana imala menstuaciju koja je trajala otprilike 6 nedalja. Ne znam puno o tome ali mislim da je to predugo. Nakon toga nije imala ceo mesec i sada ima opet. Ona misli da je imala pobacaj zbog nekih tableta koje pije, ali nije sigurna. Ne zna da li je uopste i bila trudna na prvom mestu. Relatovno smo mladi i ne znamo skoro nista o tim stvarima, pa bi nam znacila svaka pomoc. Zanima me sta je moguce da joj se desili, i ako je ona u pravu, ako je pobacaj, koliko dugo bi morala da bude trudna da bi uopste moglo da dodje do pobacaja. Ako neko zna nesto o ovome znacila bi nam svaka pomoc. HVALA

Uzmes devojku za ruku sa sve zdravstvenom knjizicom i odvedes je kod ginekologa ili neka se ona obrati roditeljima pa neka je oni odvedu
Ovde na Forumu, pa jos elektronskim putem ne lecimo, niti ona treba sama da se leci

Postoje antibebi pilule koje se uzimaju zbog eventuelne nezeljne trudnoce, ali to ginekolog prepisuje, nema tu trte, mrte.
Cak su menstruacije onda i i smanjene ( dva-tri dana traju, a to i pise u uputstvu za upotrebu).
To sto ste vas dvoje mladi a volite seks, to je jako lepo, ali za probleme nadlezni su samo lekari.
Pobacaji zbog uzimanja antibebi pilula ne postoje.

Volim da traumatiziram te fine sto ne idu kod ginekologa

Produzena mestruacija nastaje zbog nekih problema, na primer zbog polipa ili nekih bakterija. To se vidi kad ginekolog uradi ultrazvuk i bris.

Kada ce ova drzava uvesti redovne sistematske ginekoloske preglede i resiti nas ovakvih gluposti?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back