Bambi
Elita
- Poruka
- 19.139
Je l‘ se kacila?Jedna je Jeca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l‘ se kacila?Jedna je Jeca!
Неа везе интелигенција са тимda li intelignetni ljudi imaju bolji seks od glupih?
ili se glupi izbambusaju da ne razmisljaju bolje nego iko?
Ne znam. I ja čekam izveštaj.Je l‘ se kacila?
Pa zavisi valjda od coveka do coveka....da li intelignetni ljudi imaju bolji seks od glupih?
ili se glupi izbambusaju da ne razmisljaju bolje nego iko?
Ma bezi. Video je uzivo,nenamontiranu, orah iz ruke da joj ne uzmes.Pazi, ja ne iskljucujem mogucnost da je ona mozda super u krevetu. Mozda je ono neko ludilo, treperi sve, orgazmatron. Ali kako, kad treba da obavis razgovor prvo sa njom. Znas ipak tu bude price.
I krene da prica: Kada sam e Ja u pitanjouu. PU olni organ.
Ma opet kazem brate, trudim se da ne sudim, svako ima svoj ukus i mozda je ona ludilo u krevetu. Vise sam odgovorio zato sto je nametnuta javna licnost. Neminovno mi se cesto nametne pitanje karleuse, cece, mice, cuce, prce.. Sta cu, iritantne su mi. Necu njen fiz izgled sa komentarisem. Ovako, kao pojave su mi uzas. Fazon, nisi normalan ako se ne palis na mene, mora da si gej ako ti Eh Ja nisam seksi. E pa nisam normalan. Eto. Gej sam.Pa zavisi valjda od coveka do coveka....
Znas vic kad se bosanka uda za doktora, pa ga pita kad se skinuo,sta je to?
Penis.
Ee, isto qratz samo manje.
Mislim da emocionalna zrelost mnogo vise znaci nego inteligencija.
Ma bezi. Video je uzivo,nenamontiranu, orah iz ruke da joj ne uzmes.
Meni da plati ne bih mogao da kresem, pa ne znam koja lova da je u pitanju.
Zamisli krenes da zavodis a ona progovori.... ili nedajboze dodje joj da ti zapeva. Postane covek aseksualan do kraja zivota od traume.