mensa

da li intelignetni ljudi imaju bolji seks od glupih?

ili se glupi izbambusaju da ne razmisljaju bolje nego iko?
Pa zavisi valjda od coveka do coveka....
Znas vic kad se bosanka uda za doktora, pa ga pita kad se skinuo,sta je to?
Penis.
Ee, isto qratz samo manje.
Mislim da emocionalna zrelost mnogo vise znaci nego inteligencija.
Pazi, ja ne iskljucujem mogucnost da je ona mozda super u krevetu. Mozda je ono neko ludilo, treperi sve, orgazmatron. Ali kako, kad treba da obavis razgovor prvo sa njom. Znas ipak tu bude price.
I krene da prica: Kada sam e Ja u pitanjouu. PU olni organ.
Ma bezi. Video je uzivo,nenamontiranu, orah iz ruke da joj ne uzmes.
Meni da plati ne bih mogao da kresem, pa ne znam koja lova da je u pitanju.
Zamisli krenes da zavodis a ona progovori.... ili nedajboze dodje joj da ti zapeva. Postane covek aseksualan do kraja zivota od traume.

Pa zavisi valjda od coveka do coveka....
Znas vic kad se bosanka uda za doktora, pa ga pita kad se skinuo,sta je to?
Penis.
Ee, isto qratz samo manje.
Mislim da emocionalna zrelost mnogo vise znaci nego inteligencija.

Ma bezi. Video je uzivo,nenamontiranu, orah iz ruke da joj ne uzmes.
Meni da plati ne bih mogao da kresem, pa ne znam koja lova da je u pitanju.
Zamisli krenes da zavodis a ona progovori.... ili nedajboze dodje joj da ti zapeva. Postane covek aseksualan do kraja zivota od traume.
Ma opet kazem brate, trudim se da ne sudim, svako ima svoj ukus i mozda je ona ludilo u krevetu. Vise sam odgovorio zato sto je nametnuta javna licnost. Neminovno mi se cesto nametne pitanje karleuse, cece, mice, cuce, prce.. Sta cu, iritantne su mi. Necu njen fiz izgled sa komentarisem. Ovako, kao pojave su mi uzas. Fazon, nisi normalan ako se ne palis na mene, mora da si gej ako ti Eh Ja nisam seksi. E pa nisam normalan. Eto. Gej sam.

Ja se drzim one izreke da sto ti Bog da na jednoj strani oduzme ti na drugoj i obratno.

Svako je za nesto nadaren,sposoban,pametan...i apsolutnu svestranost ne vjerujem.

Sto se tice same sexualnosti bez obzira sto se tvrdi da je tu najvazniji sex.organ mozak to je za filozofsku raspravu. Po meni stepen upraznjavanja i uzivanja u sexu nema nikakve veze sa pamecu ali ima veze sa senzualnoscu, samopouzdanjem,otvorenoscu,anksioznostima osobe itd.

Sto se tice pametnica,clanica Mense uzmimo npr.Madonnu (IQ 140) ili Sheron Stone (IQ 154) njihova inteligencija je neupitna, pogotovu Madonnina koja je i pored osrednjeg glasa od sebe stvorila brend. Pored scenskog neupitno je da iz njih izbija prirodni sexipil i naboj tako da njihov sex.zivot tesko da bi se mogao smatrati cednim i siromasnim.

Verovatno imaju bolji seks ako nemaju predrasude o njemu, jer su inteligentniji ljudi kreativniji i lako se prilagode na nove situacije i kada to primene na seks to je dobitna kombinacija.

Back