mensa

Da li ce covek buducnosti biti bice bez emocija? Obzirom da su izuzetno inteligentni ljudi manje emocionalni, a da je svaka nova generacija sve inteligentnija od prethodne.

Nesto slicno mi je rekao instruktor voznje. Sto je covek inteligentniji, formalno i emocionalno, to mu ucenje voznje ide teze, jer previse razmislja, planira, organizuje, pokusava da predvidi itd.
Što je stariji to ima više para, koje autoškole u konjunkciji s murijom pokušavaju da uzmu putem više polaganja

mislis da upraznjavaju akrobatski seks?

mislim da se ebu bez da biraju (hvali im pamet) i shto se da primjetiti odmah su zaljubljeni i prichaju o ljubavi, vjernost im nije jacha strana i chesto su spremni na svakakve kombinacije uglavnom je to ta grupa ljudi koji chesto zaglave kod doktora jer im gori medju nogama zbog "neshto su fasovali"

da si ga imala ne bi ovo pitala

javi mi se na pp :smeker:
pitas generalno pitanje...nekome je to istresanje zustro u parku od 3 min, kolima ili na ulazu u stan, nekome da su ukljucene emocije, nekome sa tehnicarkom, prostitukom ili koja je vezbala na njih 1000...
stvar je relativna....

mislim da se ebu bez da biraju (hvali im pamet) i shto se da primjetiti odmah su zaljubljeni i prichaju o ljubavi, vjernost im nije jacha strana i chesto su spremni na svakakve kombinacije uglavnom je to ta grupa ljudi koji chesto zaglave kod doktora jer im gori medju nogama zbog "neshto su fasovali"
a mozda inteligentan kaze
ej a da probamo ovo..a da probamo ono..nisi razmisljala o tome?

Što je stariji to ima više para, koje autoškole u konjunkciji s murijom pokušavaju da uzmu putem više polaganja
U inostranstvu sam polagala...i usla u jednosmernu ulicicu (:rumenko: ), jer mi je rekao:“Nastavite pravo“, a ja poslusna...
:malav:

Posle mi je drzao predavanje da ja treba da se koncentrisem kuda vozim, a ne da slusam sa strane sta se prica, a sve vreme je mleo i pricao kuda sa idemo. I moja instruktorka, koja je sedela iza se posle cudila:“Sta ti je bilo?! Gde si gledala?!“

I ne volim sporu voznju. Svuda te mini, jednosmerne ulicice sa 30km/h. Kad sa autoputa udjem u grad, pa mora da se vozi 50km/h imam osecaj kao da milim.

a pa kviki i ima svoje cari :D
slazem se...ali pricamo o masi ljudi i o proseku...ne o individualnom dozivljaju...
neko voli te koje ce i mikser staviti u guzu...sve ce uciniti da bi usrecili musko...da li je inteligentna? sumnjam...
opet...samo inteligentna osoba moze biti kreativna, mastovita...zaista duboko senzualna i u tom nekom emotivnom smislu...

Back