Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li intelignetni ljudi imaju bolji seks od glupih?
ili se glupi izbambusaju da ne razmisljaju bolje nego iko?
Nesto slicno mi je rekao instruktor voznje. Sto je covek inteligentniji, formalno i emocionalno, to mu ucenje voznje ide teze, jer previse razmislja, planira, organizuje, pokusava da predvidi itd.Ja mislim da se glupi bolje seksaju. Pametni su isfrustrirani, razmisljaju previse. Zato i ima vise glupih na planeti nego pametnih.
jel si ti ono bese polozila iz prve?Nesto slicno mi je rekao instruktor voznje. Sto je covek inteligentniji, formalno i emocionalno, to mu ucenje voznje ide teze, jer previse razmislja, planira, organizuje, pokusava da predvidi itd.
mislis da upraznjavaju akrobatski seks?glupi imaju uglavnom seksa preko glave
https://www.sciencealert.com/iq-sco...y-intelligence-boom-flynn-effect-intelligencePeople are getting dumber. That's not a judgment; it's a global fact. In a host of leading nations, IQ scores have started to decline.
Što je stariji to ima više para, koje autoškole u konjunkciji s murijom pokušavaju da uzmu putem više polaganjaNesto slicno mi je rekao instruktor voznje. Sto je covek inteligentniji, formalno i emocionalno, to mu ucenje voznje ide teze, jer previse razmislja, planira, organizuje, pokusava da predvidi itd.
da si ga imala ne bi ovo pitalaa da ti prvo definises dobar seks?![]()
Koliko si x padalah?Što je stariji to ima više para, koje autoškole u konjunkciji s murijom pokušavaju da uzmu putem više polaganja
mislis da upraznjavaju akrobatski seks?
pitas generalno pitanje...nekome je to istresanje zustro u parku od 3 min, kolima ili na ulazu u stan, nekome da su ukljucene emocije, nekome sa tehnicarkom, prostitukom ili koja je vezbala na njih 1000...da si ga imala ne bi ovo pitala
javi mi se na pp![]()
a mozda inteligentan kazemislim da se ebu bez da biraju (hvali im pamet) i shto se da primjetiti odmah su zaljubljeni i prichaju o ljubavi, vjernost im nije jacha strana i chesto su spremni na svakakve kombinacije uglavnom je to ta grupa ljudi koji chesto zaglave kod doktora jer im gori medju nogama zbog "neshto su fasovali"
a pa kviki ima svoje caripitas generalno pitanje...nekome je to istresanje zustro u parku od 3 min, kolima ili na ulazu u stan,
U inostranstvu sam polagala...i usla u jednosmernu ulicicu (Što je stariji to ima više para, koje autoškole u konjunkciji s murijom pokušavaju da uzmu putem više polaganja
slazem se...ali pricamo o masi ljudi i o proseku...ne o individualnom dozivljaju...a pa kviki i ima svoje cari![]()
opaaaaaU inostranstvu sam polagala...i usla u jednosmernu ulicicu (), jer mi je rekao:“Nastavite pravo“, a ja poslusna...
![]()
opaaaaa
svasta saznamo na ovoj temi![]()