Mensa testiranje

• Začetnik teme Začetnik teme vidic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vidic

Početnik
Poruka
10
Nisam siguran da li je ovoj temi ove mesto, ali me zanima da li je neko bio na testiranju, jer ja izlazim za par dana. Može li neko ukratko da se opiše kako je sve to izgledalo, da li postoje neke legalne "cake" koje bi mogle pomoći da se test bolje uradi i sve ostalo u vezi sa testom. Unapred zahvalan.

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se zbog pravopisnih i gramatičkih grešaka u postu. :)

Cek, cemu "cake" na IQ testu?? Jel to radis da bi mogao okolo ljudima pokazivati kako si ti inetligentan ili radis zbog sebe?
Caka ti je da se dan pre testa odmoris i ujutro popijes vode i pojedes cokoladicu. Verovatno si vec radio one onlajn testove, pa ce ti to pomoci u neku ruku. Ali ako hoces stvarne rezultate, odes tamo bez ikakvih priprema i caka.

Cake, logičke cake, obrasci koji se pojavljuju na testu itd. Nije mi cilj puko utvrđivanje IQ jer znam da sam tu negde oko Mensa nivoa, već se testiram kako bih pokušao da obogatim CV pred jedan, za mene bitan konkurs.

Nisam siguran da li je ovoj temi ove mesto, ali me zanima da li je neko bio na testiranju, jer ja izlazim za par dana. Može li neko ukratko da se opiše kako je sve to izgledalo, da li postoje neke legalne "cake" koje bi mogle pomoći da se test bolje uradi i sve ostalo u vezi sa testom. Unapred zahvalan.

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se zbog pravopisnih i gramatičkih grešaka u postu. :)
dude kako ti mozes da smatras sebe za pametnog, a das pare da te proglase za takvog . Ja sam malo priglup , al za mene uzme pare pametan , da pare glup , a uzme pare nista nije uradio genije , a da pare nije dobio nikakvu uslugu debil

Back