Menjaza

svaka ti je ko njegoševa :heart:

Usred podne da ga čovjek sretne, sva bi mu se koža naježila

- - - - - - - - - -

a jel si sigurna da mozes da skupis deset?

zavrsavam ti to , bez brige

- - - - - - - - - -

to je figurativno i nema veze sa pravim kandidatima.

ima nazalost

- - - - - - - - - -

Bolje menjaj za onog s kojim se uzajamno svidjas...inace bi i on razmenio tebe sa preostalih devet,za neku koja se njemu svidja.

nema takvih uzajamnih :dash:

hajde bar kazite kako da ga smuvam? a da nije ono isprana klasika, u fazonu zovi ga i pricajte. to neeeee...a usput kako da se nosim sa dosadnjakovicima koji me muvaju , dosadilo mi je da me cimaju muskarci koji me uopste ne zanimaju.

U realnom zivotu ni Bora Drljaca nije lep, nije Lepi Drljaca, Lepa je Brena, Lepa je Lana, Lepa je Lukic... :)))

Stavi muskarcu do znanja da si voljna da ides do kraja i tesko da nece biti zainteresovan, muskima je najbitnija maca.

hajde bar kazite kako da ga smuvam? a da nije ono isprana klasika, u fazonu zovi ga i pricajte. to neeeee...a usput kako da se nosim sa dosadnjakovicima koji me muvaju , dosadilo mi je da me cimaju muskarci koji me uopste ne zanimaju.

O jbt..ako ti kao zensko ne znas kako da mu skrenes paznju...Nema saveta koji moze da ti pomogne.
Ako si mu davala neke signale a on nije skontao,onda je ili gloop ili gej.
Ili da ga omlatis oklagijom po glavi i odneses u spavacu sobu,mozda bi shvatio.
A ako ima takvih koji su dosadni,to je bar lako,kazes da je dosadan.

ovo ti je veoma realan plan
smuvaš se prvo s ovim od desetorice ito s onim koi je naj jači i naj gluplji
i onda kažeš tome da istambura onog štose tebi sviđa
nakon toga sve je moguće

Kako si smuvala ovih deset srce
tako smuvaj i ovog
upadljivo ga ignoriši dok ne dodje lično da proveri zašto to radiš :lol:

Menjam deset kojima se svidjam, za onog jednog koji se meni svidja...

A jesi li razmišljala o ovoj količini?
Dva-i-po-muskarca.jpg

Back