Menjanje seksualne istorije

Liblet

Zainteresovan član
Poruka
453
Dakle, pitanje glasi: Šta biste promenili u svojoj seksualnoj istoriji da imate opciju Edit, odnosno da možete? 8-)
Da li ima neko sa kim ne biste spavali, a jeste ili obrnuto?
Da li biste pokušali neku perverziju sa nekim,a niste ili biste je možda odbili?
Sve što vam padne na pamet da je možda trebalo, ili nije trebalo da uradite u svojoj seksualnoj istoriji, a vi napišite. :-D
Evo, kao postavljač, ja ću prva:
Ne bih odbila jednog dečka koga jesam, jednom bih otvoreno rekla da je loš u krevetu, a jednog bih pitala da li je gay ili impotentan ili postoji neki treći razlog što me ne spopada?... :roll:
A sada vi, nadam se da ćete imati šta da kažete.. :wink:
Ako je tema bila, izvinjavam se, nisam videla..
Napominjem da nije u pitanju ono zbog čega se kajete, nego promene sa svim mogućnostima-znači, možete nekoga kompletno da izbrišete iz života, da predvidite šta vam sledi u vezi, pa da ga preduhitrite, itd.. :wink:

Žalim za jednom koju nisam imao...trebo sam ostati taj vikend na moru :cry: Ne žalim za onima koje sam imao...mada mi neke stvarno nisu trebale :roll: :shock: al opet u tom trenutku bilo je do yaya...a perverzija nikad dosta :twisted: ...malo mi je žao što kao klinac od 17,18 nisam kužio da žene i ne vole previše nježno (bilo me sram nekih stvari da se ne naljute :-? ).....ooooooo u kakvoj sam zabludi bioooo.... ;-) ...sve u svemu nije loše 8-)

U nacelu zao mi je sto nisam spavala bar sa petoricom pre braka. To bi bila prava mera, za mene ovako nemirno-mirnu..
Tece mi deveta godina braka i mogu reci da bih ponesto promenila..
Jednom decku iz proslosti bih rekla:"ne pricaj nista, pusti reci..ti si meni rek'o sve..samnom ostani.."
Drugom bi rekla:"preskoci me, majke ti."
Trecem u sadasnjosti bih rekla: " vezi svoj dah za moje usne, al ne..nemoj mene vezati.."

Eh, pilici moji, 'ajde da vas se prisetim. Elem:

Prvom bih rekla da je bio dobar... i dosadan. :roll:
Drugom, da je bio divan i da mi oprosti, ako moze. ;-)
Trecem......... eh, njega se ne secam. :?:
Cetrvrtog bih ubila s predumisljajem, na podmukao i surov nacin! :twisted:
Petog i sestog... se takodje ne secam, bila je luda zurka. :oops:
Poslednjem, a nadam se i zadnjem, rekla bih ..... e, mnogo hocete sa znate, sta vas briga. :-D

Ako sam nekog izostavila, mojne se vredja! 8-)

Kuckandra:
Eh, pilici moji, 'ajde da vas se prisetim. Elem:

Prvom bih rekla da je bio dobar... i dosadan. :roll:
Drugom, da je bio divan i da mi oprosti, ako moze. ;)
Trecem......... eh, njega se ne secam. :?:
Cetrvrtog bih ubila s predumisljajem, na podmukao i surov nacin! :twisted:
Petog i sestog... se takodje ne secam, bila je luda zurka. :oops:
Poslednjem, a nadam se i zadnjem, rekla bih ..... e, mnogo hocete sa znate, sta vas briga. :D

Ako sam nekog izostavila, mojne se vredja! 8)
Ovo k'o iz ''4 vencanja i sahrana''.

Julian_Duranona:
Ma ona glumica, sto su se na kraju zaljubili, znas ona crna sto reklamira kreme protivu bora - e, ona mu je bas tako kao ti nama, nabrajala kakvi su joj bili bivsi momci.

Eh, sad kad bih se setila koja je ta sto reklamira bore... Al' nema veze, sad si me zaintrigirao. Moracu da skuvam lavor kafe pa da gledam (za slucaj da je stvarno tu H.Grant) :lol:
A sto se nabrajanja tice, za sve je kriva Liblet, ona je postavila temu, koja je, btw odlicna!

Liblet:
Dakle, pitanje glasi: Šta biste promenili u svojoj seksualnoj istoriji da imate opciju Edit, odnosno da možete? 8-)
Da li ima neko sa kim ne biste spavali, a jeste ili obrnuto?
Da li biste pokušali neku perverziju sa nekim,a niste ili biste je možda odbili?
Sve što vam padne na pamet da je možda trebalo, ili nije trebalo da uradite u svojoj seksualnoj istoriji, a vi napišite. :-D
Evo, kao postavljač, ja ću prva:
Ne bih odbila jednog dečka koga jesam, jednom bih otvoreno rekla da je loš u krevetu, a jednog bih pitala da li je gay ili impotentan ili postoji neki treći razlog što me ne spopada?... :roll:
A sada vi, nadam se da ćete imati šta da kažete.. :wink:
Ako je tema bila, izvinjavam se, nisam videla..
Napominjem da nije u pitanju ono zbog čega se kajete, nego promene sa svim mogućnostima-znači, možete nekoga kompletno da izbrišete iz života, da predvidite šta vam sledi u vezi, pa da ga preduhitrite, itd.. :wink:

Ovako:
1) Ima
2) da pokusala bih,...
3) Trebalo je da se smuvam sa J ali nisam jer sam ja htela da budemo ******* drugovi,.mada bolje je da sam se smuvala jer sad bi imali sex barem ovako ...nemamo nista

Promenila bih mnogo toga,....onom bosancu bih pokazala neke stvari, a onom matorom bih hebala mater jer je smotan!!!
I volela bih da nisam naletela na male kite
a018.gif

Back