Menjanje podesavanja profila nakon smrti forumasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja poslednja zelja je takodje da ne pipate nista. Ostavite to, vi losi ljudi.
A sve sto imam, celo imanje sa okucnicom, 4 hektara zemlje, hektar vinograda i vikendicu, traktor i pratecu poljoprivrednu mehanizaciju sam izdiktirao u pero advokatu i ostavljam upravi naseg portala. Al nemoj neko ako pandrknem da je promenio moje postavke profila.
Znaci tebi nije problem ako ti neko vrslja po profilu ,cita poruke itd.

Znaci tebi nije problem ako ti neko vrslja po profilu ,cita poruke itd.
Kada umrem?

Pa nek citaju, ne verujem da cu se tada ljutiti i da ce mi smetati. Samo nemaju nista pametno da vide, uglavnom sise, zenski polni organi, to su valjda vidjali ranije. Ako u noci kada umrem bude zagrmilo znajte to sam ja i ljutim se sto mi citate poruke. Eto da dogovorimo signalizaciju.

mislim da se obično samo promeni status, i to na zahtev rodbine.
Nije tacno ,nikakav zahtev nije upucen od strane nikoga.

Kada umrem?

Pa nek citaju, ne verujem da cu se tada ljutiti i da ce mi smetati. Samo nemaju nista pametno da vide, uglavnom sise, zenski polni organi, to su valjda vidjali ranije. Ako u noci kada umrem bude zagrmilo znajte to sam ja i ljutim se sto mi citate poruke. Eto da dogovorimo signalizaciju.
Ovu temu nisam otvorio radi zezanja .

Poslednja izmena:
Kada umrem?

Ti ko Jung
U noći kad je umro bila zešća oluja na jezeru
Meni bolje da izbrišu nalog ako capnem
Ionako ništa pametno nisam uradio

Ti ko Jung
U noći kad je umro bila zešća oluja na jezeru
Meni bolje da izbrišu nalog ako capnem
Ionako ništa pametno nisam uradio
Covece ali zamisli taj level paranoje. Na samrti svi cekaju da izdiktiram testament a ja kazem dajte mi samsunga da obrisem poruke na krstarici oce procita admin sad kasam mrtav. :mrgreen:

Covece ali zamisli taj level paranoje. Na samrti svi cekaju da izdiktiram testament a ja kazem dajte mi samsunga da obrisem poruke na krstarici oce procita admin sad kasam mrtav. :mrgreen:
Onda bi se brate digla prašina
Ako to želiš u tom trenutku, pobili se da to vide tvoji i neko bi objavio novelu "PP poruke Baad Boya" otišlo bi kao alva! Kakav Šešelj i njegovi romani, kakva Suzana Mančić!

Redovna procedura kako bi se izbegle zloupotrebe naloga je da se korisnik banuje, ali da se to zvanično ne vidi na profilu. Ako na primer neko provali šifru i počne da divlja s tuđim nalogom vlasnik naloga će se žaliti adminima i rešiće se. Preminuli korisnik to više ne može.
Znači nema nikakvog čitanja poruka i ostalog nego samo onemogućavanje preuzimanja tuđeg naloga. Zamislite recimo situaciju kad korisnik umre, a uređaj s kog je pisao ostane ulogovan, tako da se može koristiti nalog i bez hakovanja. Jednostavno - Krstarica štiti vaše naloge i nakon vaše smrti, kao što je i pre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back