Menjanje partnera

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Naravno da to ne radimo..
Ali šta ako vidimo da nešto baš ne valja, a on vam je inače super. I vidimo da to što ne valja njemu smeta, ali ne zna da mu smeta pošto je muško, tipa ima malo samopouzdanja i slične stvari... ili ne pere uši kako treba... znači menjanje u cilju napretka?

Ali šta ako vidimo da nešto baš ne valja, a on vam je inače super. I vidimo da to što ne valja njemu smeta, ali ne zna da mu smeta pošto je muško, tipa ima malo samopouzdanja i slične stvari... ili ne pere uši kako treba... znači menjanje u cilju napretka?

šta ovo znači ?

mislis menjamo se drugarica i ja kao salveta,ili nesto drugo?:mrgreen:

Mislim da ti vremenom kod svakoga nesto zasmeta. A cesto bas i ono sto te je u pocetku privuklo.
Ili prihvatis ili se okrenes na peti. Smatram da je tako najpostenije.
Osim ako nije nesto sto zajedno, uz razgovor mozete jedno drugome da prilagodite ili ucinite podnosljivijim.
Ali, kada nastupi netrpeljivost, vezi nema spasa. Polako sve vise stvari iritira...

Mislim da ti vremenom kod svakoga nesto zasmeta. A cesto bas i ono sto te je u pocetku privuklo.
Ili prihvatis ili se okrenes na peti. Mislim da je tako najpostenije.
Osim ako nije nesto sto zajedno, uz razgovor mozete jedno drugome da prilagodite ili ucinite podnosljivijim.
Ali, mislim da kada nastupi netrpeljivost, vezi nema spasa. Polako sve vise stvari iritira...
svi potencirate te razgovore al kad bi se svi problemi između partnera rešavali razgovorom, ovaj forum bi bio prazan

- - - - - - - - - -

i uopšte ne kontam uvodni post, al ću dok čitam šta ostali pišete da skontam valjda šta je htela da kaže

...nisam kupila igracku od plastike sa kojom cu se malo poigrati pa kad mi dosadi, 'ajd na gomilu sa drugim plastikanerima a ja odoh po novog tebe u radnju:lol:

...volim da mi se kaze kada gresim...volim da kazem ako gresi...ne volim kada mi se neko manipulativno igra mozgom, ne volim da manipulisem...i ne umem, i necu!

...ako je ljubav apsolutno prihvatanje pa makar imao pola tone, spavao do poslepodne i tome slicno, onda sam previse lajava za nju...

zavisi
ako je popravljivo, nekako ga popravis
suptilno direktno kako god
ako nije krucijalno, onda tako

ako jeste a nema boljitka
pa....sta je tu je, idemo dalje

.. znači menjanje u cilju napretka?

Cijeg napretka ? Njemu ne smeta a tebi smeta
Pravilo je , sto u izlogu to u radnji ... sve ostalo ide prema razilasku.
Jer ce se jednog dana sa nostalgijom setiti kako mu je bilo dobro dok je cackao nos u restoranu bez i malo blama
a ona kako je super nositi viklere ceo dan u kuci i ne skupljati prljave carape razbacane po stanu

svi potencirate te razgovore al kad bi se svi problemi između partnera rešavali razgovorom, ovaj forum bi bio prazan

- - - - - - - - - -

i uopšte ne kontam uvodni post, al ću dok čitam šta ostali pišete da skontam valjda šta je htela da kaže
Koliko sam ja ukaprirala da li je opravdano menjati partnere za njihovo dobro i dobrobit veze.

Moj odgovor je da je u vecini slucajeva to besmislen pokusaj. Nemoguce.
Znam samo jednog muskarca koji je na zenino insistiranje ostavio cigarete. Ostalo- borba sa vetrenjacama.

- - - - - - - - - -

tacno

ali skoro niko nema dobru komunikaciju sa partnerom
ili izigravaju ludilo ili jednostavno ne zele da pricaju o nekim stvarima
sa dvoje sam se mozda dobro razumela
msm da sad i nemam taj problem
promenila sam pristup :)

Koliko sam ja ukaprirala da li je opravdano menjati partnere za njihovo dobro i dobrobit veze.

Znam samo jednog muskarca koji je na zenino insistiranje ostavio cigarete. Ostalo- borba sa vetrenjacama.
pfff...:/

- - - - - - - - - -

tacno

ali skoro niko nema dobru komunikaciju sa partnerom
ili izigravaju ludilo ili jednostavno ne zele da pricaju o nekim stvarima
sa dvoje sam se mozda dobro razumela
msm da sad i nemam taj problem
promenila sam pristup :)

sori, nalećivala si na takve

problem je sto se zene prema muzevima, momcima postavljaju kao mame i dadilje
msm ako mene nesto ne ugrozava, sta me briga sta ce da radi, ne bukvalno, ali njegova stvar
realno

- - - - - - - - - -

pfff...:/

- - - - - - - - - -

sori, nalećivala si na takve

moguce

problem je sto se zene prema muzevima, momcima postavljaju kao mame i dadilje
msm ako mene nesto ne ugrozava, sta me briga sta ce da radi, ne bukvalno, ali njegova stvar
realno
koji li problem imaju te koje se tako postavljaju...
znači ako vidiš da puši tri kutije i da je na dobrom putu da dobije rak pluća, nećeš ništa da preduzmeš da ne umre pre vremena ?

- - - - - - - - - -

misim baš te briga ?

koji li problem imaju te koje se tako postavljaju...
znači ako vidiš da puši tri kutije i da je na dobrom putu da dobije rak pluća, nećeš ništa da preduzmeš da ne umre pre vremena ?

haha ne naravno
ali to i sam valjda zna
mogu da ogranicim da pusi tipa u spavacoj sobi kuci uopste
ali ako je na poslu, kako ja to mogu da kontrolisem?
el si radio nesto sto ti zena zabranjivala, kad nije tu?

naravno da to radimo...
ne nego cu da cutim i trpim

Back