4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.284
Ako nekog zanima, saznacu model...
кориштена је једно зимовање...и сад ћу да вам ставим фотке....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokle ćemo čekati na fotke , pitam za prijateljaAko nekog zanima, saznacu model...
Moracu da izvadim valjda, iz torbe.... Kacigu da metnem na glavu....dokle ćemo čekati na fotke , pitam za prijatelja
kad ces da promenis nik?dzaba rovaris, izgleda da nije tu, samo na instagramu i na arhivi negde, ko zna gde....
Moracu da izvadim valjda, iz torbe.... Kacigu da metnem na glavu....
Kad napravite anketu, LogOut sa SOL foruma i ovaj su mi omiljeni do sada.... A veruj bilo ih je....kad ces da promenis nik?
ja sam ti dao predlogIpak ima...instagram mi je zarko.wow
Kad napravite anketu
Ne jedan. Eto reci moderatorima i adminima da naprave anketu. Ja cu prihvatiti. Samo, eto, minimum je 100.000 glasova za jedno korisničko ime, i barem 5 predloga....ja sam ti dao predlog
aha
Ne jedan. Eto reci moderatorima i adminima da naprave anketu. Ja cu prihvatiti. Samo, eto, minimum je 100.000 glasova za jedno korisničko ime....
dokle ćemo čekati na fotke , pitam za prijatelja
Treba promeniti uvodni post. Menjam dasku, i daskinu torbu. Za skije i torbu za skije.dokle ćemo čekati na fotke , pitam za prijatelja
a što bi rovario , lepe ti fotke , motor i oprema profi , sasvim ok , nego daska je od onih za uređene staze , nije za duboki sneg , dil ostaje na stend baj
Golubac je okhttps://scontent.fbeg7-2.fna.fbcdn....i5iye3W-sBiHscYw8ceeHA6_bXDsr5tag&oe=624CD4ED
tu zaglavilo, tj na horizontu iste slike...
Za duboki sneg nisu ni skije....A meni ni ne trebaju skije, nego mi ne treba daskaa što bi rovario , lepe ti fotke , motor i oprema profi , sasvim ok , nego daska je od onih za uređene staze , nije za duboki sneg , dil ostaje na stend baj
skije jesu , konstrukcioni tvrde skije su za duboki sneg i to onaj pršić , suvi snegI bitniji deo, 7 dana sam je ja koristio, a nisam sigurno koliko je pre bila koristena, bila je koristena.
Ali koliko se secam, neostecena je.
Za duboki sneg nisu ni skije....A meni ni ne trebaju skije, nego mi ne treba daskaAli polako, uvalicu je vec nekome...
Ili ostaviti nekome....Ne mogu da je poklonim, pogrešan poklon je uvek pogrešan poklon.