Ukusi su razliciti, ali zadovoljstvo je isto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek gleda...ono što želi da vidi...i da ima....Ne sumnjam da ima finih, slatkih i pametnih devojaka...ali one u tvoj vidokrug ne ulaze...jer se ti ložiš na one koje su, da citiram, "nadrkane...napaljene...uobrazene". Dakle...što je babi milo...to joj se i snilo....Aca_Banovani:Problem je sto bi ja prisao, ali su meni devojke tako odbojne, mozda ja gresim ali meni one izgledaju nadrkano , napaljeno, uobrazeno. Evo na toj adi nisam video ni jednu da je vedra, sve nesto nos u nebesima, pogledas je prevrce ocima. Ko da sam ****** sugav.
Cccc....Ma šta se ti javljaš?! Be silent...kao što ti i nick glasi...A pusti Acu...On sa maloletnicama trampi sex za bombone....A ja sam pooodavno punoletna.....SiIent Bob:Aaaa... Aco... imaš udvaračicu...
ovo u prevodu znači:ludopileglodjekosku:....A ja sam pooodavno punoletna.....
More_bre:ovo u prevodu znači:
"solim vam pamet, a u stvari mi sise vise jer sam se mlada udala i izrodila decu,
pa sam i stomak nabacila, i podočnjake...
a možda se i nisam nikad udala i niko me više neće, osim 40-godišnjih kolega
koji pate zbog impotencije..."
Meni se čini da je on ovaj kolega...More_bre:osim 40-godišnjih kolega
koji pate zbog impotencije..."
I meni....ali ajde da ga ne postidim...dovoljna mu je muka što tako izgleda......zelenooka:Meni se čini da je on ovaj kolega...![]()
Boze,kakva romanticna dusa...skoro da si me ubedio...al zamaloMore_bre:Evo, pokaži nam svoje rajske plodove!
pokaži nam ono što bih držao u rukama nežno kao
grudve šlaga tek izštrcanog iz šlag-boce, u koje samo što nisam uronio svoje
uzdrhtale usne...
Tako lepe i okrugle, tako čiste, i tako mirisne od zrnaca znoja
zbog vreline sunca koje se probija
kroz palmino lišće....
aaaaahhh, kako je velik jaz između mojih želja i stvarnosti...
Maslachak:....chula sam snimak aco. izvinjavam se shto ga ranije nisam prokomentarisala....
....diFno pevash.
Maslachak:....chula sam snimak aco. izvinjavam se shto ga ranije nisam prokomentarisala....
....diFno pevash.