Meni je moja baba rekla...

... da ću ja postati čovek koji će se boriti za istinu i pravdu u ime gospoda našeg koji nikada nije imao brata blizanca Tomu.
E taj Toma, koji ne postoji nigde osim u jednoj glavi je razlog ovog mog pisanja.
Nepostojeći Toma veoma lepo drži propovedi, ali nema hrabrosti da svoje mišljenje suprotstavi mom i mišljenju nekih drugih članova.
Krije se iza Hristovog imena i u svom kukavičluku misli da je on jedini Bogom dan da spase svet.
I ja sam kao mali hteo da spasem svet od vanzemaljaca, atomskih bombi i maštao da sam Supermen.
Jednoga dana sam shvatio da ipak nisam Supermen.
Mogao bi i Toma da shvati da ne postoji.

:think::think::think::think:

...da osporimo Tomu , morali bi i Razlog njegovog sumnjičenja . Samo njegovo 'nevjerstvo ' je tolerisano jer izmedju laika je i nauke...sumnja je osnov svemu ,- ili anulira ili postulira...

-tvoje pisanje Ratniče, veoma je izazovno i nostalgično ...ne spustaj mač-Supermana jer neko će ipak morati da ostvari taj lik a, zasto ne bi ,- Ti ...mačevi su svakoliki ...

srdačno,
Faraonn

faraonn;bt107121:
...da osporimo Tomu , morali bi i Razlog njegovog sumnjičenja . Samo njegovo 'nevjerstvo ' je tolerisano jer izmedju laika je i nauke...sumnja je osnov svemu ,- ili anulira ili postulira...

-tvoje pisanje Ratniče, veoma je izazovno i nostalgično ...ne spustaj mač-Supermana jer neko će ipak morati da ostvari taj lik a, zasto ne bi ,- Ti ...mačevi su svakoliki ...

srdačno,
Faraonn

Neverni Toma -- sumnja je za verujuće ( a vera ko večera ) .
Budi ti Toma -- znajući gospode , pa proveravaj , ispituj , preispituj , istražuj .......... juri na motoru ratniče saznanje . Da saznanje !:bye::bye:

Back