Mene moja rodjena majka mrzi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e a gde je sad modelsica? Meni ona uopste ne deluje da ima 27, klasicna klinka koja misli da ce da sakrije identitet godinama, al ok. Mislim da jednu drma pubertet, a drugu moguce klimaks!Mama ne zeli da shvati da joj dete odrasta, a mala je sva vazna.
Imala sam i ja bubice kad sam bila mladja i sve me je nerviralo, pa faze sklanjanja u sobu, izigravanja buntivnice i sl.
A onda kad sam se udala i kad su dosli neki novi problemi i momenti, onda sam shvatila neke postupke mojih roditelja i postala sa im zahvalna za neke sukobe i zabrane ( koji mi tada nisu prijali).Zahvalna sam im sto sampostala jedna jaka i stabilna licnost i sto znam da se izborim zasta hocu i mogu da se nosim s azdajama koje me okruzuju.
Ali zato danas imam super odnos s mamom i umemo zajedno da delimo probleme, da je utesim kad ona ima sukob s njenom mamom i td.
S druge strane gledam mog muza koji i dan danas ne sme mami da kaze sta hoce i sta zeli i dozvoljava joj kojekakve izlete i izjave, o vredjanjima i da ne pricam. Onda kad mu pukne film on se izdere, onda ona ima napad histerije ( jer samo nece da shavti da on vise nema 15, nego 2x15 i jos malo) i sutra ustane i ljubi ga i besi mu se na vrat da mu dokaze da ga voli. Tu nema prijateljskog odnosa, sve mi je tu nekako lazno i najzalosnije mi je sto kad treba da podeli neku radost s njom, on to ne moze jer zena nadje da izopaci pricu i onda je njemu lakse da sedne i iskuca mail mojoj mami i da joj se pohvali i s njom da podeli srecu, a od svoje krije!
Al ima nas raznih!

Procitao sam sad sto je nekad davno modelsica napisala, nemam rijeci!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koja normalna osoba moze takvo sto napisati i da se tako stvarno desava ovo nije mjesto gdje se o takvim stvarima razmatra!!!!
Djevojko draga, o svom zivotu i teskocama se razgovara sa svojom porodicom, prijateljem, ili psihijatrom, a ne tamo gdje to cita 10 000 ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bicu iskren, do sad nijedna tvoja izjava nema veze s vezom, nemas ni atoma humora, tj nemas slifa za isti, pokusavas prosipati intelegenciju, ali to ti nikako ne ide od ruke, spusti se na zemlju! Kad budes imala 27 godina i ako i tad budes na isti nacin razmisljala onda se slobodno smatraj izgubljenom u vremenu!!
Samo te jedna osoba ovdje podrzava i zao mi je sto na isti nacin razmisljate, jer brate to je... da te Bog sacuva!!!!!! Pozdrav!!!!

nisam citao njene prethodne postove,ali sa slike se definitivno vidi da ne jede dovoljno(no offense)...
a sto se tice keve...moja tasta je ista takva...tuko bih je lopatom...stim sto se ona jos i pravi da je bolesna,ne bi li vratila cerkicu kuci nekako...smrt fasizmu...

Procitaj knjigu "Ostvarenje srece" Bertrana Rasela.
Mozda ces tu naci model licnosti tvoje majke...
Mislim da se ona tako ponasa zbog straha da ne izgubi tvoju ljubav, a mozda je, kao sto neko vec rece, tanana sa zivcima sto mi je manje verovatno...
Mislim da te ne mrzi...

Pozz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back