Mene bole zubi,vi se smijete...iskustva sa vađenjem umnjaka

Lelanadina

Početnik
Poruka
1
Nova sam i nisam bas upucena u forum,al sve vas pozdravljam.Naime ima problem i ne znam kome vise da se javim.
Prije 1 mjesec su me bolili zubi i gornji i doljnji pola lijeve strane,pa sam bila kod stom. i sve ok,kroz par dana idem opet jer boli i kaze stom.sve uredu trebas povaditi umnjake kod hirurga mozda se od njih javlja bol.Idem je vadit prvi i nije bilo tako lose.U subotu sam isla na operaciju doljnjeg umnjaka koja je prosla katastrofalno ,sjecenje mesa,vadenje,krvarenje,bolovi i u ponedeljak trebam vadit konce,a danas sam bila opet kod stom. jer ne mogu spavati od bolova i opet nista a zamislite sta mi kaze guraj cackalicu izmedu zuba dok ne krene krv i prestat ce bol mislim glupost.Molim da mi se javite svi koji ste imali slicna iskustva il bar savjet.Pozdrav svima

o boze koja glupost to sa cackalicom, nemoj ni slucajno to da radis...
Da li tebe bole zubi ili desni? jel su krenuli da ti rastu umnjaci? ako jesu onda te zubi bole jer ih umnjaci guraju pokusavajuci da izadju...
Ja sam pre 2 nedeje izvadila donju osmicu na Stomatoloskom fak. u Beogradu bilo je bas lagano nista me nije bolelo ni u toku operacije,zbog anestazije, a posle minimalno ...uskoro cu verovatno i drugu donju osmicu da vadim ...
a obavezan ti je ortopan snimak da bi doktor znao sta se deava u tvojoj vilici... gde se lecis,kod privatnika?

Back