Menadžment

izzicup:
Mladjo, daj mi adrese od tih "americkih biznismena" koje si ocigledno pitao kako su uspeli. Da ih i ja pitam.
Mogu ti reci da sam zadovoljan dosadasnjom prepiskom po ovoj temi.
Prvo sto je ovo omogucilo buducim Menadzerima, koji treba da pocnu da rade u nasoj sredini, na kakva misljenja i kakve prepreke ce morati da nailaze u svom svakodnevnom radu. Na kakve emotivne prepreke frustriranih ljudi, koji su ljuti i na samoga sebe i na ceo svet oko sebe.
Sa druge strane stvorila se jedna jasnija slika, stava prema svemu novom, pod znacima navoda, bar za nase pondeblje, koje za zapadom kasni bar pedeset godina.
Samo probijanje na nase Trziste, radi plasiranja Menadzerskih usluga veoma je tesko, a sam zastareli i inadjijski stav, jos vise otezava posao. Dakle veliki je posao i zadatak pred buducim Menadzerima, ali pred njima je buducnost. Kako je neko ovde dobro primetio, svaki Fax ima svoj sektor za Menadzment, i to se ne moze nikakvim zajedljivim primedbama zaustaviti, kao ni prodor kompjutera, mobilnih telefona, sto se do sada probilo, i svega naprednog i uspesnog
Pozdravljam sve neistomisljenike, i zao mi je ali Menadzment dolazi.

Mislim da je sve rečeno u prošlim postovima.

Žao mi je što neki ljudi i dalje nemogu da skapiraju da iskustvo koje se stekne radeći više godina na nekim poslovima nije dovoljno da bi jedan Menađžerski posao mogao uspešno da se vodi, bar ne kod nekog ozbiljnog privatnika.

Kroz to iskustvo koje su neki ovde navodili kao jedini faktor uspeha(možda za te iste ljude) može se lepo napredovati ali do određene granice(hijerarhijiski).
Da me nebi pogrešno razumeli nijedan normalan menađžer nebi želeo da počne odmah odozgo nego bi trebao da se kali na donjim lestvicama i samo tako može da skapira ceo sistem u tom preduzeću(mislim na njegov prvi posao).

Bolje da pročitate nekoliko knjiga iz menađžmenta.
Verujte mi može vam samo koristiti!
Pozdrav. 8)

Back