menadzer u turizmu

• Začetnik teme Začetnik teme Xena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
X

Xena

Gost
ok...interesuje me nesto u vezi turizma...ali jedino sto znam je na ekonomiji smer turizam (u bgd-u) i da postoji nesto privatno mislim da se zove Fakultet za menadzment u turizmu i hotelijerstvu u novom sadu i bgd-u(ali svi znamo u kakvom su stanju privatni fakulteti),i u ns-u na pmf smer turizam....ako znate bilo sta o ovome ili nesto vise mnogo bi mi pomoglo....:)

Xena:
ok...interesuje me nesto u vezi turizma...ali jedino sto znam je na ekonomiji smer turizam (u bgd-u) i da postoji nesto privatno mislim da se zove Fakultet za menadzment u turizmu i hotelijerstvu u novom sadu i bgd-u(ali svi znamo u kakvom su stanju privatni fakulteti),i u ns-u na pmf smer turizam....ako znate bilo sta o ovome ili nesto vise mnogo bi mi pomoglo....:)
hey !!!
16.9. je trebalo da pocne neki kurs u Knez Mihajlovoj 17...ako nije popunjen

placa se 500 evra i traje mesec dana ali je intenzivan..neku diplomu dobijesh
mislim da je to ono sto trazish..ali zovi pitaj. to je centar za obrazovanje i zaposljavanje

DJ_MaRe:
a sta molim te fali privatnom fakultetu... :?
pa ne pricamo o megatrendu ili BK, gde su svi isfolirani i ispit ne moze da se padne...

ja sam na istom univerzitetu sa hotelijerskim i turistickim menadzmentom... ok je fax u potpunosti...

pogledaj vise na

www.singidunum.edu.yu
Slozila bih se sa kolegom, ja sam na pomenuton univerzitetu na fakultetu za
finansijski menadzment i osiguranje, smer finansije.
Fakultet je sasvim, potpuno sasvim... 8)

pa eto i ja sam na turistickom i hotelijerskom menadzmentu i tek mi sad pocinje fax pa jos ne mogu preneti komplet utiske ali za sada mi je sve odlicno organizovano, a to sto neko prica neke gluposti o privatnim fakultetima to ne treba slusati. oni da nisu dobri ne bi ni postojali. mislim jednostavno receno!!!! :lol: :lol: :shock: 8)

DJ_MaRe:
a sta molim te fali privatnom fakultetu... :?
pa ne pricamo o megatrendu ili BK, gde su svi isfolirani i ispit ne moze da se padne...

ja sam na istom univerzitetu sa hotelijerskim i turistickim menadzmentom... ok je fax u potpunosti...

pogledaj vise na

www.singidunum.edu.yu

A ko ti je rekao da na BK ne moze da se padne. :lol: Naravno da moze i pada se. Veruj mi. Padao sam... I polagao. Ali i padao.
A to o isfoliranosti: Nisu svi ljudi isfolirani... Nekih 60%, priznajem jeste... Nazalost :(
Osim toga zavisi koji BK... Ne postoji samo jedan...
Ja sam na menadzmentu u Beogradu i mogu da ti kazem da je to najozbiljniji privatni falkultet u zemlji. Postoje i drugi falkulteti na BK univerzitetu koji nisu toliko ili su neozbiljni, ali menadzment niti je lak, niti je smesan...
Kod nas su predaju neka od veoma znacajnih imena u svetu ekonomije:
Nebojsa Savic - Ekonomski institut, Bozidar Raicevic, Branko Maricic - EF i menadzer marketinga u Hemofarmu, Mile Jovic - Ekonomski Institut, Bosko Zivkovic - EF i nekadasnji zamenik Djelica, Miomir Jaksic - bivsi dekan EFa, Nenad Mitic - MATF, Zivko Dulanovic - FON, itd... Govorim o falkultetu za menadzment u Beogradu, o ostalima ne mogu i ne zelim da pricam..

iluzionista:
A ko ti je rekao da na BK ne moze da se padne. :lol: Naravno da moze i pada se. Veruj mi. Padao sam... I polagao. Ali i padao.
A to o isfoliranosti: Nisu svi ljudi isfolirani... Nekih 60%, priznajem jeste... Nazalost :(
Osim toga zavisi koji BK... Ne postoji samo jedan...
Ja sam na menadzmentu u Beogradu i mogu da ti kazem da je to najozbiljniji privatni falkultet u zemlji. Postoje i drugi falkulteti na BK univerzitetu koji nisu toliko ili su neozbiljni, ali menadzment niti je lak, niti je smesan...
Kod nas su predaju neka od veoma znacajnih imena u svetu ekonomije:
Nebojsa Savic - Ekonomski institut, Bozidar Raicevic, Branko Maricic - EF i menadzer marketinga u Hemofarmu, Mile Jovic - Ekonomski Institut, Bosko Zivkovic - EF i nekadasnji zamenik Djelica, Miomir Jaksic - bivsi dekan EFa, Nenad Mitic - MATF, Zivko Dulanovic - FON, itd... Govorim o falkultetu za menadzment u Beogradu, o ostalima ne mogu i ne zelim da pricam..
bez uvrede, prijatelju, ali imam ja brdo prijatelja na BK u Beogradu... i kada cuje njihove price kako prolaze na ispitima, smuci mi se sto svoju organizaciju uopste nazivaju fakultetom... nemoj da se ljutis, naravno uvek ukazujem cast izuzecima... :wink:

Back