то словенци кад дођу у србију наврате у кућу смећа, нико нормалан тамо не иде, клинци запишавају то њесра
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то словенци кад дођу у србију наврате у кућу смећа, нико нормалан тамо не иде, клинци запишавају то њесра
за овај клип мора да стоји назнака 18 плус, то смо се већ договорили...
патриоте се забављају, сећање на дражу, див јунак, ударио Шваба...
Ебо те....нисам знао да је овако добро...
Морам ићи ове године...обавезно...
Možda je Tito skembao Dražu, al ovi "četnici" mu ne daju ni u grobu da se odmori...
Da je kojim slučajem Draža živ i da su mu došli ovi kreteni na smotru...
Pa najmanje više od pola bi pobeglo u partizane...
Muzej istorije Jugoslavije osnovan je 1996. godine spajanjem Memorijalnog centra Josip Broz Tito i Muzeja revolucije naroda i narodnosti Jugoslavije. Muzej istorije Jugoslavije sastoji se od muzeja „25. maj", Kuće cveća i Starog muzeja. Stalna postavka uključuje Titove rođendanske štafete – od lokalnih koje su mu predavali pioniri, mladi i razne društvene i političke organizacije, do onih na republičkom i saveznom nivou iz perioda nakon 1957. godine. Etnografska zbirka Muzeja istorije Jugoslavije sastoji se od više od 4000 predmeta.
Memorijalni komples Josip Broz Tito je NAJPOSECENIJI MUZEJ U SRBIJI koji masovno posecuju kako domaci, tako i gosti iz inostranstva.
WWW.MIJ.RS
I dan danas Srbija ima koristi od Tita....![]()
U Srbiji jos i danas jedu ono sto im je ostavio Tito.
Pa jel sada Tito na vlasti!?
dnas nema samoupravljača, ima samo par deoničara
nije nam valjalo pre, jel da?
Nekoć sam mislio da Titova istorijska negativna uloga ne treba da utiče na našu budućnost pa i u vezi tog mauzoleja imao sam ravnodušan odnos ; ako donosi neke prihode neka ostane. No kasnije kako sam sazrevao postalo mi je jasno da je poremećaj znatno dublji to nisu ovčije boginje ili prolazni kašalj već ozbiljna boleština slična gangreni koja se mora lečiti radikalnim metodama. To podrazumeva odstranjivanje gangrenoznog tkiva gde god bilo jerbo ako se to ne učini ono može da zahvati i sada zdrave organe. Prema tome uklanjanje mauzoleja i razvlačenje kostiju jeste samo prva kurativna mera u procesu ozdravljenja.
I Titoistička hirurgija je bila vrh vrhova, krem na kremu , oni su uspeli da razrade metodu reza u području kore velikog mozga kojim se u objekt operacije ugrađuje implant da od države mora očekivati sve a za uzvrat se traži slepačka lojalnost. Vrhunac tog umeća je što je implant doživotan , tačnije nema vek trajanja.sem autoputeva, sve nam je od tita ostalo![]()