- Poruka
- 129.340
Npr, ovakav meme je automatski raskid i block/report

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr, ovakav meme je automatski raskid i block/report
Mislim da ne bih.Da li biste raskinuli sa osobom koja vam šalje očajne mimove?
Upravo si izdala feminizamPa šta je pogrešno rekla?
Ko bi izdržao da mu radi jedna ringla od četiri, da frižider ne hladi, a veš mašinu izjeo kamenac?
Da ne treba na ruke možda sve da uradi?
A lepo vam kad imate čiste gaće?!
@моћна длакава стрвина @Dodola @Eurus @momcilo95 @DarkKnight @tab503 @Vasilij Zajcev @stugots evo premijera moje nove slike radjena je dakle u visokoj produkciji PHOTOSHOP trebalo je nedelju dana da se izradi ali evo konacno mogu da predstavim gotov proizvod.
Pogledajte prilog 666076
Jesam li ja već negde rekla da si ti kralj interneta@моћна длакава стрвина @Dodola @Eurus @momcilo95 @DarkKnight @tab503 @Vasilij Zajcev @stugots ali ono sto nisam hteo u pocetku da kazem je da ima i drugi deo.
Pogledajte prilog 666084
jesi DODOLA hvala ti na tome GREETINGS FROM OPSTINA.Jesam li ja već negde rekla da si ti kralj interneta ❤
Uzvraćam pozdrav sa teritorije druge opštinejesi DODOLA hvala ti na tome GREETINGS FROM OPSTINA.
bottom text ostaje kad nemam sta da napisem.Стилл, недостаје ми оно боттом техт.
Da li biste raskinuli sa osobom koja vam šalje očajne mimove?
Ja bi je pitala sta ce mi ovo?Da li biste raskinuli sa osobom koja vam šalje očajne mimove?