Melanija Tramp na inauguraciji u kreaciji Ralfa Lorena

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
Nova prva dama SAD Melanija Tramp na inauguraciju svog supruga Donalda Tramp došla je danas u svetloplavom kaputu od kašmira i haljini s visokom kragnom kreatora Ralfa Lorena.

"Bilo nam je veoma važno da održimo i proslavimo tradiciju stvarajući iskonski američki stil za ovaj trenutak", saopštila je modna kuća Ralf Loren.

Melanija Tramp je s blago podignutom kosom, dugačkim plavim satenskim rukavicama i na visokim štiklama pozdravila odlazeću prvu damu Mišel Obamu u Beloj kući. Mišel je nosila crvenu haljinu kratkih rukava.

Ivanka Tramp, ćerka novog predsednika Donalda Trampa, za inauguraciju je odabrala kreaciju Oskara de la Rente, navodi agencija AP.

Trampova rivalka na predsedničkim izborima Hilari Klinton na svečanosti jer bila u belom kompletu, u pantalonama Ralfa Lorena, sličnim onima koje je nosila kada je prihvatila demokratsku predsedničku nominaciju, a imala je i beli kaput.

Savetnica novog predsednika Kejli Konvej na inauguraciju je došla u vunenom kaputu modne kuće Guči u crvenim, belim i plavim tonovima, nalik na američku zastavu.

U fokusu je i svet mode pošto je uvek vladalo interesovanje šta će obući nova prva dama na polaganju zakletve i na inauguracionim balovima.

Danas, medjutim, nije reč samo o modi. Više dizajnera je reklo da ne želi da oblači Melaniju Tramp zato što se ne slažu s politikom njenog supruga koji se prezrivo osvrnuo na te izjave i rekao da njegova supruga ne bi ni želela haljine tih dizajnera.

Muzičari koji su potvrdili nastupe na inauguracionim proslavama već su naišli na kritike, pa se to može očekivati i za dizajnere.

Ne interesuje me politika,ni nacin,na koji ce Mr.Tramp da je vodi.Ali,G.dja, Tramp,bukvalno me je oborila s nogu.Kakva lepota,otmenost,seksuani naboj....ne ja nemam
reci.Do sada mi j eideal bila,Anzelika Zoli.Sada.Posle pojave M. Tramp,ja sam izgubio potpuno apetit.Pao sam u depresiju.Nista me ne interesuje,ni ko ce pobediti na
prolecnim izborima.Cak me ni sam Seselj,vise ne moze nasmejati,kada drzi govor u Parlamentu.Poceo sam da pijem "Bensedin" od 5 mg.da bih mogao makar malo,da utonem
u san.Aii,sta vredi.I kada uspem malo da zaspim,ja sanjam.Sta mislite koga...? Pa M.Tramp.Ocajan sam.Umesto da mislim na Izbore,od cega se zivi,ja samo sanjam i
mastaam o Mel.,ko Adam u Raju,kada mu je svevisnji stvorio Evu,a on uobrazio,da je Eva,najlepsa zena na svetu (pardon,u Raju). Ako neko od nasih forumasa,ima neku
pametnu ideju,sta da radim,kako da se spasem,ove bolesne,opsesivne ljubavi,neka to napise ovde,ili gde nadje za shodno.Hvala u napred na pomoci !!!

Poslednja izmena:
Sta bi radio kad bi upoznao zene koje ja upoznajem....
Od 1000 njih koje su u fazonu fatalnih zena, uvek se nadje jedna koja odlicno radi svoj posao fatalne...
A ne subjektivno nego bas objektivno....
Jednu koju dobro pamtim je zena koja radi u kasarni , da ne navodim kojoj...
Znaci em ponasanje em oblacenje em parfem, a nije u vojnoj ako to mislite...
A rezultat.....nikad agresivnije oficire nisam video...nisu agresivni u smislu nervozni nego lakse mi je bilo uci u zgradu drzavne bezbednosti i seckati se po njoj nego zadrzati se duze u njenoj ili ispred njene kancelarije....."sta ti radis ovde vojnice....." u roku od 10 sekundi....

Ja joj skidam kapu iako nisam nesto preterano zagrejan bio, jer okolnosti su bile mucne, ali da sam osetio sta zena radi i da to radi opasno dobro, to jesam...

Back