Meksičke sapunice...

@ mirabel...ja se secam :)

a ono shto mene nervira,shto su zlobnice u serijama vishe puta bile u pravu,i ljudi ih napadaju:confused:
ona je udata za Hose bla bla i onda se Hose bla bla preko noci zaljubi u neku tamo koja prodaje jabuke na pijaci,i odjednom postane hladan prema svojoj zeni,i hoce da bude sa prodavacicom jabuka koja je siromasna kao crkveni mis i naivna kao dete od pet godina { jes djavola,ili je pdomukla ili je samo glupa ko top } i usput njoj svi govore kako je luda shto uopste loshe reaguje,zlobnica jedna, mislim:evil:

Poslednja izmena:
Хехе, сећам се једног графита из доба Касандре:''Randu is not dead!'' :mrgreen::lol:

:hahaha:

E da,vezano za Esmeraldu i bombardovanje,moja baba { Bog da joj pokoj dushi } gledala tu seriju,i ulecu kod nje moj otac i brat i kaze joj moj cale '' ajde bako moramo brzo u sklonishte '' i sedi ona opusteno,ne odvaja pogled od TV-a i kaze ''cek cek sine samo da se zavrsi serija''..

Занима мене! :)

evo,pokušaću ukratko...:):

radi se o pet-šest drugarica čiji je glavni cilj u životu i vrhunac uspjeha da budu ljubavnice glavnog mafijaša u gradu,koji je uzgred ,debeli matorac odvratnog izgleda.
da bi uspjele u tome moraju da budu nevine i da imaju velike sise (jer on tako voli ) :lol:
e,sad...najljepša među njima ispunjava prvi uslov,ali ne i drugi i očajna je zbog toga...jedino rješenje je plastični hirurg,ali,pogađate... nema novac za operaciju...inače,ona ima momka koji je ludo voli i moli da se uda za njega,ali ga ona odbija...on je , očajan,čeka zajedno sa njenom majkom u njenoj kući da se vrati iz noćnih provoda...pri tom je majka malo starija od kćerke po izgledu i nikako ne može da se dosjeti gdje joj kćerka luta noćima...
i tako,dok je oni čekaju i pitaju se gdje li je,nju uspijevaju da siluju dvojica tjelohranitelja dotičnog mafijaša i ona gubi i preostali adut za osvajanje svoje "ljubavi"...drugarice je tješe i predlažu joj da ode na zabavu koju priređuje taj lik i da pokuša da osvoji drugog po uticaju i tako se ,stepenik po stepenik, popne do vrha :)...iako i "drugi" voli velike sise,on joj posle silnih molbi jedne drugarice dopušta da pokuša da ga osvoji. daje joj šansu...:lol:
na iznenađenje svih,ona uspijeva da ga osvoji i posle provedene noći s njim ,kao nagradu uplaćuje joj operaciju povećanja grudi,kupuje haljine,nakit ...ona je sva ushićena i srećna jer će tako uspjeti da dođe do cilja...glavnog bosa broj jedan...
...u međuvremenu se događaju i ubistva tjelohranitelja koji su je silovali i još neke zavrzlame...tu sam prekinula gledanje tako da ne znam detalje...
...ali na kraju scena...ona se vratila svom momku,puna kajanja , on joj sve oprašta i samo moli sa srceparajućim uzdahom da mu kaže...oh...da li se možda poljubila sa nekim drugim...
ona,kroz suze odgovara...ne,naravno da nije...samo njega voli,on joj je jedini i tako ...:lol:

za kompletan utisak potrebno je vidjeti kako izgledaju likovi "poželjnih"muškaraca...:)

sve u svemu...:dash: :bljak:

QQ crna limunado, ako ovo nije sadržaj jedne epizode, obavezno da ideš na kontrolu kod doktora :lol: :lol: ovolika količina "toga" nije zdrava :lol:

Do ovog "prekida filma" bila je jedna epizoda...a ovaj nastavak sam pokupila prebacujući kanale...:)

Ako vas interesuje na kom je kanalu...BN je u pitanju...:lol:

Mada,možda je to bila i zadnja epizoda...jer šta bi se više moglo dešavati posle srećnog kraja?:think:

Ima Sponzoruše i na Košavi, ono je dno dna. Naravno, svim ženskim likovima u nekakvoj školi je životni san da ugrade silikone, kao kod nas nike patike. Pošto naravno nemaju para za operaciju moraju da pozajme od mafijaša i imaju veze sa njima. Ali...mafija njih u stvari hoće da prebaci u Meksiko sve zajedno na operaciju uvećavanja grudi, a u stvari hoće da im na operaciji stave vrećice droge u grudi... Tu sam negde odustala od gledanja.

Da li gledate meksičke sapunice?Sjećate li se onih serija koje su se prikazivale prije 10-ak godina(ESMEALDA,OTIMAČICA,PUSTINJSKI LJUBAVNICI,KASANDRA,MARISOL,UVIJEK ĆU TE VOLJETI....)Da li vam je neka ostala u posebnom sjećanju?Šta mislite o sapunicama?Da li bi voljeli ponovo gledati neku od vaših omiljenih sapunica?Pišite sve što želite,zanima me...

Nikad, nikad, nikad! Cisto ispiranje mozga!

ne...odgledala sam par epizoda kasandre uz babu kad bi joj dosli u nevreme u posetu,pa ne moze zena da se odvoji od televizora :neutral:

sve i da sam htela da gledam mislim da mi moji ne bi dali...u to vreme sam gledala nestasne godine i onda jos nekoliko puta reprizu i mislim da bih sad gledala opet :lol:

Ima Sponzoruše i na Košavi, ono je dno dna. Naravno, svim ženskim likovima u nekakvoj školi je životni san da ugrade silikone, kao kod nas nike patike. Pošto naravno nemaju para za operaciju moraju da pozajme od mafijaša i imaju veze sa njima. Ali...mafija njih u stvari hoće da prebaci u Meksiko sve zajedno na operaciju uvećavanja grudi, a u stvari hoće da im na operaciji stave vrećice droge u grudi... Tu sam negde odustala od gledanja.

znači,u tom grmu leži zec...:lol: propustih te bitne momente...:)

Back