Mekdonalds morao debelo da plati što mu nagets mnogo vruć

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.630
Još 2019. godine, Filana Holms, kupila je Happy Meals za sebe i svoju tada četvorogodišnju ćerku Oliviju Karabalo. Nakon što je dobila narudžbu, Holms je dala jedan od obroka ćerki.

Ubrzo nakon toga, jedan od MekNageta, za koji je rečeno da je bio "nerazumno i opasno" vruć, zaglavio se u sedištu deteta i opekao joj nogu, izazvavši opekotine drugog stepena.

U maju 2023. porota je utvrdila da su McDonald's i vlasnici franšize krivi za incident. A u julu 2023., porota je dobila zadatak da odluči koliko bi porodica trebalo da dobije odštete. Od 15 miliona dolara koje je porodica tražila, porota im je dodelila 800.000 dolara.

... E pa svašta

Uprkos tome što je dobila mnogo manje od onoga što su tražili, Holms je otkrila da je zadovoljna ishodom.

"Iskreno nisam imala nikakva očekivanja, tako da je ovo više nego pošteno za mene. Zapravo sam srećna što su poslušali Olivijin glas i što je porota uspela da donese pravičnu presudu. Zadovoljna sam zbog toga", rekla je ona u razgovoru za NBC6.

Holmsova je takođe izrazila nadu da će Mekdonalds na kraju ponuditi neku vrstu upozorenja roditeljima kada je u pitanju topla hrana.

"Nadajmo se da će staviti znakove upozorenja na kutije za grumenčiće kako bi roditelji znali. I samo u budućnosti da roditelji budu svesniji. Nemojte samo verovati nekome na reč da je toplo. Možda bi moglo biti vruće", rekao je Holms.

1741983178730.png

Filana Holms i ćerka joj Olivija Karabalo.

Što kažeš "svašta"? Jedino što su tražili malo nerealan iznos, pa su dobili realniju sumu.

Ono što se meni ne sviđa je što ovakve sporove ljudi pokreću, i dobijaju, samo tamo. Ovde mislim da nema šanse da izvučeš tako neke pare ako ti se nešto slično desi.
Hoćeš da kažeš da je Mekdonalds kriv što im nije prvo malo duvao u nagetse da ih rashladi?

Još 2019. godine, Filana Holms, kupila je Happy Meals za sebe i svoju tada četvorogodišnju ćerku Oliviju Karabalo. Nakon što je dobila narudžbu, Holms je dala jedan od obroka ćerki.

Ubrzo nakon toga, jedan od MekNageta, za koji je rečeno da je bio "nerazumno i opasno" vruć, zaglavio se u sedištu deteta i opekao joj nogu, izazvavši opekotine drugog stepena.

U maju 2023. porota je utvrdila da su McDonald's i vlasnici franšize krivi za incident. A u julu 2023., porota je dobila zadatak da odluči koliko bi porodica trebalo da dobije odštete. Od 15 miliona dolara koje je porodica tražila, porota im je dodelila 800.000 dolara.

... E pa svašta
americki sport
kako nekom oteti pare, bilo i sa kafom

Hoćeš da kažeš da je Mekdonalds kriv što im nije prvo malo duvao u nagetse da ih rashladi?
Možda objektivno i nije, ali eto, sud je presudio kako je presudio i dobili su pristojnu kintu. Pa kažem, bilo bi dobro da tako može i drugde a ne samo tamo. Ne verujem da bi većini ljudi smetalo da budu u prilici da kad im se desi tako nešto izvuku malo bogatstvo od kompanije.

Ovo su američki debili a i naši imitiraju pa piju i jedu pre kase.
U čemu je zadovoljstvo da izadješ sa polupraznim ili oraznim umesto da na miru uživaš eto sad znamo.
Gde god seljana može da glumi Ameriku eti njih da izigravaju mundijaliste ali da im zatražiš 1000 na zajam vratili bi se iz Amerike u selo.

Za razliku od tog američkog McDonaldsa u našem možete zateći uglavnom hladno pa ako hoćete da bude iole topli a naručite nešto drugoumesto cheese urgera (single/double) te Big Mac-a jer čekaju spremni u vitrini ko zna koliko dugo.
Naravno kao što rekoh Ameriku glumimo samo dok ne dodje momenat oko para - prvo vam traže lovu pa vam tutnu hladno.

Znači u Americi može da se dobije bruće?
Ok da znam onda

Back