Mekalister o opoziciji u Srbiji

Muka mi je i od tog Mekalistera,Mogerinijeve i svih tih dekadentnih dobro placenih cinovnika EU. Niko od njih ne zna,kakvo je :rtfm:stanje u srbiji,jer ne zive ovde,sa platom
izmedju 2OO i 3OO Evra,a sa cenama hrane kao u Briselu. Devedestih godina,kada smo ziveli kao u logoru,nasa imigracija u Parizu je pravila mitinge podrske
onom zlu Milosevicu.Oni nisu imali pojma,sta je taj covek uradio srbiji i jadnom srpskom narodu.I sta sad ? Ta ista Miloseviceva SPS deli vlast kao koalicija,i prodaje nam
M...a za bubrege.:rtfm:

Vidis da umes kada hoces. Onako da ozezes Hard Core. A ne tu da mooljavis i kekeljas piskavim glasom neki produhovljeni sarkazam.

Suncokretovo ulje u Beogradu u samiski gde ja kupujem kosta oko 130 RSD (oko 1.1 evra), a u LIDLu blizu samog centra Minhena, koji je meni 50 metara od ulaza u zgradu: 0.85 evra (100 RSD), Suncokretovo ulje! :eek:

Prosecne plate u Srbiji 350 evra, a u DE 2500 evra. Da li ima ovo bilo kakvog smisla? :roll: :roll: :roll:

_nobody_

Vidis da umes kada hoces. Onako da ozezes Hard Core. A ne tu da mooljavis i kekeljas piskavim glasom neki produhovljeni sarkazam.

Suncokretovo ulje u Beogradu u samiski gde ja kupujem kosta oko 130 RSD (oko 1.1 evra), a u LIDLu blizu samog centra Minhena, koji je meni 50 metara od ulaza u zgradu: 0.85 evra (100 RSD), Suncokretovo ulje! :eek:

Prosecne plate u Srbiji 350 evra, a u DE 2500 evra. Da li ima ovo bilo kakvog smisla? :roll: :roll: :roll:

_nobody_
Pa ima koliko god nama to izgledalo suludo... I oni moraju da plate svoje troškove i zarade ili ce zatvoriti a onda cena neće biti 50c već 2 evra.. Cena zavisi od količine kako nabavna tako i prodajna..

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

Tema.. Zašto bi neko trebao da sluša EU birokrate i sto bi oni razmišljali o tome šta je to dobro za Srbiju ..... Autokrate koje njihove organizacije stave na crnu listu se ne podržavaju od moralnih i časnih ljudi...

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

Back