Mekalister o opoziciji u Srbiji

“Upoznat sam sa antivladinim protestima u Srbiji, ali mislim da je parlament mesto za debatu između predstavnika vlasti i opozicije.”

https://www.slobodnaevropa.org/a/mekalister-o-opoziciji-u-srbiji/29794608.html

Посета уваженог изасланика Цивилизованог Света прошла је практично незапажено у твитерашким и форумским дискусијама. Намеће се логично питање: како се ви, другови јакобинци, постављате према чињеници да ни Цивилизација не доживљава Вучића као Милошевића?

Kakogod oni njega doživljavali Vučić je sve bliži totalitarizmu - trudi se da gazi opoziciju koliko god je to moguće, a mediji su pod njegovom šapom totalno

A njegovi funkcioneri su baš ono veliki iskorumpirani i nesposobni, polupismeni ološ

Vučić je pravi naslednik Pašića - fraza Svinjska hunta ih savršeno opisuje

E sad, gledajući ove Drugosrbijanske Antifa Titokomuniste ja nikad ne bih mogao da bude ni za njih i stvarno se pitam ko je veće zlo:

1) Čeda Jovanović, Nenad Čanak sve sa Borisom Tadićem kao racionalizatorom takve ideologije

ili

2)Svinjska hunta

Izgubili su šansu da revitalizuju patriotsku ideju u pristojnim krugovima i ajde da progutamo jedva Pink,Informer i svu medijsku šabaneriju i seljacizam opet su SNS ekipa najiskorumpiraniji, nepismeni i nesposobni gadovi

Usrali su motku i nema dalje... Nisu smeli ni sa medijima da useru, a nekmoli ovako

Što se mene tiče je tako

Poslednja izmena:
“Upoznat sam sa antivladinim protestima u Srbiji, ali mislim da je parlament mesto za debatu između predstavnika vlasti i opozicije.”

Посета уваженог изасланика Цивилизованог Света прошла је практично незапажено у твитерашким и форумским дискусијама. Намеће се логично питање: како се ви, другови јакобинци, постављате према чињеници да ни Цивилизација не доживљава Вучића као Милошевића?

civilizacija moze ***** da se napusi.

Kakogod oni njega doživljavali Vučić je sve bliži totalitarizmu - trudi se da gazi opoziciju koliko god je to moguće, a mediji su pod njegovom šapom totalno

A njegovi funkcioneri su baš ono veliki iskorumpirani i nesposobni, polupismeni ološ

E sad, gledajući ove Drugosrbijanske Antifa Titokomuniste ja nikad ne bih mogao da bude ni za njih i stvarno se pitam ko je veće zlo:

1) Čeda Jovanović, Nenad Čanak sve sa Borisom Tadićem kao racionalizatorom takve ideologije

ili

2)Svinjska hunta

Izgubili su šansu da revitalizuju patriotsku ideju u pristojnim krugovima i ajde da progutamo jedva Pink,Informer i svu medijsku šabaneriju i seljacizam opet su SNS ekipa najiskorumpiraniji, nepismeni i nesposobni gadovi

Usrali su motku i nema dalje... Nisu smeli ni sa medijima da useru, a nekmoli ovako

Što se mene tiče je tako

Најбољи је онај који са 40% подршке може да призна Косово, приватизује Телеком и поломи кичму блискоисточној култури увођењем европских закона (поглавља). Вучић, Милошевић, Хитлер, Јеремић, Серж. Идентитет те личности је понајмање битан.

Дакле, ко је тај политичар? Не знам да ли је Вучић, засад желим да верујем да јесте, али засигурно знам да то није нико из опозиције. С тим се очигледно слаже и Цивилизација.

Најбољи је онај који са 40% подршке може да призна Косово, приватизује Телеком и поломи кичму блискоисточној култури увођењем европских закона (поглавља). Вучић, Милошевић, Хитлер, Јеремић, Серж. Идентитет те личности је понајмање битан.

Дакле, ко је тај политичар? Не знам да ли је Вучић, засад желим да верујем да јесте, али засигурно знам да то није нико из опозиције. С тим се очигледно слаже и Цивилизација.

Da je Vučić Pinochet i ja bih ga podržao, ali svako iole pristojan želi da pobegne iz Srbije kad uključi TV i samo malko sasluša šta Vučić priča

Njegova retorika + taj medijski vihor od smeća fantomskih zavera i državnih udara i ludosti koje gutaju blentavi penzioneri koji glasaju za njega dovode do toga da svako ko ima više od 2 grama mozga ima veliki transfer blama i zamrzi svoju zemlju

Vučić može da bude dobar samo babama koje imaju vlažne snove o Titu, Miloševiću i Staljinu i nikom drugom ko nema od njega koristi

Ti nisi u Srbiji pa ne vidiš to, a i imaš drugačije kriterijume

A postojala je šansa da se patriotizam rehabilituje :confused:

Ušli bismo mi i u NATO i EU i bez Vučića, a Kosovo je baš zeznut problem

Pomirite se, drugari, sve sto je na nasoj sceni je komunjarsko do srzi.

Sa malom modifikacijom: posto je srpska privreda 80% devastirana, u pitanju je PRIMITIVNI komjunizam, i kome se poglavice bezobrazno bogate na primitivu, agresiju, bitangluk, ucene i pretnje: sve jace uvodjenje diktature!
attachment.php

_nobody_

Jel sam ja to pravilno razumeo da si postavio znak jednakosti izmedju Srbije i Engleske?! :per:

attachment.php

_nobody_

Има неку чудну моћ над нашим Владаоцем, као и она дијаболичка сотона Блер !

Енглези све супротно раде од онога што нам саветују !

Не верујем да су они икада погрешили - не верујем да смо ми икада исправно чинили.

Чудна је то патолошка веза.

Намеће се логично питање: како се ви, другови јакобинци, постављате према чињеници да ни Цивилизација не доживљава Вучића као Милошевића?

Zašto bi ih i doživljavali isto? Razlika je velika.
Poredimo kruške i jabuke, besmisleno totalno.

Doživljava ga kao Sadama Huseina.

Kužiš li Klasično Napredni, kad bude zavšrio domaći → biće gadafiran.

Logicnije je pitanje kako se vi postavljate prema cinjenici da su "narodski" protesti gotovo utihnuli istovremeno sa izjavom ovog uvazenog vam druga.

ili

2)Svinjska hunta

Što se mene tiče je tako

Да.

Хер Мекалистер, додуше, мисли да су те свиње осовљене на задње ноге неки прагматични српски максимум. Неки Срби се не слажу.

ne nego ulica i zabela

Da je Vučić Pinochet i ja bih ga podržao, ali svako iole pristojan želi da pobegne iz Srbije kad uključi TV i samo malko sasluša šta Vučić priča

Njegova retorika + taj medijski vihor od smeća fantomskih zavera i državnih udara i ludosti koje gutaju blentavi penzioneri koji glasaju za njega dovode do toga da svako ko ima više od 2 grama mozga ima veliki transfer blama i zamrzi svoju zemlju

Vučić može da bude dobar samo babama koje imaju vlažne snove o Titu, Miloševiću i Staljinu i nikom drugom ko nema od njega koristi

Ti nisi u Srbiji pa ne vidiš to, a i imaš drugačije kriterijume

A postojala je šansa da se patriotizam rehabilituje :confused:

Ušli bismo mi i u NATO i EU i bez Vučića, a Kosovo je baš zeznut problem

Истина је да ме то што нисам у Србији хендикепира. Но, онда опет долазимо до необјективног (?) питања: да ли узети твоју или бриселску реч здраво за готово?

Две су овде опције.

1) Спонтани поредак. То је СНС. Србија у крви и месу.

2) Револуција док сваком не буде потаман. То је опозиција. Српска и америчка, да ствар буде занимљивија.

Српско друштво би прошло много боље да опозиција врши конкретан притисак. Кад Вучић каже: "нећемо дати Косово без нечег заузврат", опозиција би требало да урла: "Косово је завршена ствар, лудаче!" Сви знамо да то није случај и да поврх свега опозиција стоји углавном лево од Вучића ако изузмемо политички небитне либековце.

Ја бих вам препоручио, браћо Срби, да мање размишљате својом главом и више слушате Брисел. Искрено. Опозициона коалиција би се распала брже од прве постоктобарске владе, када би, будбогснам, победила већину на изборима.

Muka mi je i od tog Mekalistera,Mogerinijeve i svih tih dekadentnih dobro placenih cinovnika EU. Niko od njih ne zna,kakvo je :rtfm:stanje u srbiji,jer ne zive ovde,sa platom
izmedju 2OO i 3OO Evra,a sa cenama hrane kao u Briselu. Devedestih godina,kada smo ziveli kao u logoru,nasa imigracija u Parizu je pravila mitinge podrske
onom zlu Milosevicu.Oni nisu imali pojma,sta je taj covek uradio srbiji i jadnom srpskom narodu.I sta sad ? Ta ista Miloseviceva SPS deli vlast kao koalicija,i prodaje nam
M...a za bubrege.:rtfm:

Back