jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Moze li neka rasprava o mehanicarima i cenama njihovih usluga i njihovom odnosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sam mislio.Odlicna pjesma i spot.Ma sve može, evo i pesma za temu:
Danas je to ko apoteka ..Kad u meckin servis udem kao da sam usao kod zubaraprljav je to zanat, i svaka vjestina se naplati..naravno da je uvijek lijepo imati nekog kolegu sto se tice tog zanata..
A nista čudno kad je Mario u pitanju njemu se givit kvari..Čudno mi je da je otišao zamajac. One imaju običan, ne plivajući.
Rusi to prave od nekog mekanog lošeg čelika lamela se ukopala ceo milimetar dva. I to posle jedva 60-70.000 km. Zato i kažem da je lada skuplja od poršea za održavanje. Imam te fotke zamajca negde na kompu sa starog tel davno beše bilo pre 5-6 god.Čudno mi je da je otišao zamajac. One imaju običan, ne plivajući.
Uvek si u pravu drug...dovedes auto znas mu kvar pitaš za cenu a oni kazu pa ZAVISI videt cemo ..odradit vole,pa za pola sata rada hoce 5000 din ko onaj degenerik na hipodromu...Sve ološ i prevaranti Čast izuzetcima i poštenim majstorima.Xaxa koje cene bre sve go lopov ,oni bre ne slusaju problem nego prvo procenjuju dal mogu te rebnu,pa po toj proceni su u guzvi ili moze odma ili su zauzeti do petka kad si doso u subotu
broj mobilnog ?Раззмишљам да продам ауто пре него што почне да се квари, и да немам додира са механичарима.
Шалим се. Имам механичара коме сам доста помогао на другој страни, тако да он то и превише цени, и увек ми уради и или не наплати или минимално наплати. Има добру пензију, некретнине, боли га патка за профит, ради јер воли да ради. Нема превише посла, радионица ван града, а ради с уживањем јер воли.
A kad sisti pk kais ili njegov zatezac zimi treba li trcati odmah sve promeniti?Momci kada propiša pumpa za vodu mora da se radi veliki servisa kada je nafta u ulju moraju dizne da se sređuju/menjaju itd
Ako pisti treba da se dotegne lepo a ako je ostecen mora da se menja.A kad sisti pk kais ili njegov zatezac zimi treba li trcati odmah sve promeniti?
Vidis ti to kao da smo u 1980tojPa zateze ga spaner.
To na tim praistorijskim kolima se morao dotezati a ovde postoji spaner koji ga doteze.
Ako na oko nije truo ne treba nego se on od starosti jadan balzamovao i plastificirao pa ga treba u dogledno vreme i zameniti. Pojavom nižih temp i vlage on hoće da peva. Nema tu nikakvog dotezanja.A kad sisti pk kais ili njegov zatezac zimi treba li trcati odmah sve promeniti?
Samo vi podjebavajte zato krpite te krseve i menjate motoreVidis ti to kao da smo u 1980toj
Mario ne bi dotezali....strah me da ne pukne .lagano skripcka jedino ujutro 2 minuta i kad se malo ugreje izgubi se zvuk...Stari kaisevi oko 2 godine kada sam radio veliki servis.Ali vec sam nabio 60.000 km voznje autoptevima.Sa njim retko po gradu.Ali eto šišti ujutro pa me zabrinulo.Ako na oko nije truo ne treba nego se on od starosti jadan balzamovao i plastificirao pa ga treba u dogledno vreme i zameniti. Pojavom nižih temp i vlage on hoće da peva. Nema tu nikakvog dotezanja.
Pišti isključivo ujutro par minuta i u leru stane kad se ugreje...ja reko mehanicaru aj dotegni on kaze radi veliki servis ..hahaha a i ja puno pametujemAko pisti treba da se dotegne lepo a ako je ostecen mora da se menja.