Mehaničari

Раззмишљам да продам ауто пре него што почне да се квари, и да немам додира са механичарима.

Шалим се. Имам механичара коме сам доста помогао на другој страни, тако да он то и превише цени, и увек ми уради и или не наплати или минимално наплати. Има добру пензију, некретнине, боли га патка за профит, ради јер воли да ради. Нема превише посла, радионица ван града, а ради с уживањем јер воли.

Pre 15 god sam za polovnjaka imao super majstora išao uz auto :mrgreen:

Danas nemam pojma samo menjam ulje i filtere.

Imamo i neku ladu, menjali smo lamelu i zamajac u gazela komercu nije bilo nešto preterano skupo. Inače je održavanje lade skuplje od poršea pa nemam neki osećaj.

Čudno mi je da je otišao zamajac. One imaju običan, ne plivajući.
Rusi to prave od nekog mekanog lošeg čelika lamela se ukopala ceo milimetar dva. I to posle jedva 60-70.000 km. Zato i kažem da je lada skuplja od poršea za održavanje. Imam te fotke zamajca negde na kompu sa starog tel davno beše bilo pre 5-6 god.

Ja nikada ne vozim taj auto tj jako retko. Baš kada moram do servisa ili kada se nešto vuče.

Xaxa koje cene bre sve go lopov ,oni bre ne slusaju problem nego prvo procenjuju dal mogu te rebnu,pa po toj proceni su u guzvi ili moze odma ili su zauzeti do petka kad si doso u subotu
Uvek si u pravu drug...dovedes auto znas mu kvar pitaš za cenu a oni kazu pa ZAVISI videt cemo ..odradit vole,pa za pola sata rada hoce 5000 din ko onaj degenerik na hipodromu...Sve ološ i prevaranti Čast izuzetcima i poštenim majstorima.

Nemam pojma od kad sam sevisirao prosle godine pred registraciju nisam imao potrebe da idem kod mehanicara, uglavnom cene su duplo skuplje nekada je rad za sat vremena bio 20 evra sad verovatno ide i do 40 manje vise.

Раззмишљам да продам ауто пре него што почне да се квари, и да немам додира са механичарима.

Шалим се. Имам механичара коме сам доста помогао на другој страни, тако да он то и превише цени, и увек ми уради и или не наплати или минимално наплати. Има добру пензију, некретнине, боли га патка за профит, ради јер воли да ради. Нема превише посла, радионица ван града, а ради с уживањем јер воли.
broj mobilnog ?

Ako na oko nije truo ne treba nego se on od starosti jadan balzamovao i plastificirao pa ga treba u dogledno vreme i zameniti. Pojavom nižih temp i vlage on hoće da peva. Nema tu nikakvog dotezanja.
Mario ne bi dotezali....strah me da ne pukne .lagano skripcka jedino ujutro 2 minuta i kad se malo ugreje izgubi se zvuk...Stari kaisevi oko 2 godine kada sam radio veliki servis.Ali vec sam nabio 60.000 km voznje autoptevima.Sa njim retko po gradu.Ali eto šišti ujutro pa me zabrinulo.
A kad vozim ne cuje se sve ok bude.
Znaci da ne skidam pa radim veliki?
Mehaničar mi kaze na 80.000 km a on mene počeo pevat na 50.000 km od proslog velikog.
Continetal kaisevi su ali ko zna kakvi.Uvek mi pk propeva i ne radi mi se odvojeno pk linija.
Možda idući veliki neke druge kaiseve i zatezace?
Hvala drug

Back