megamarketi

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
zanima me sve o megamarketima u nasoj zemlji, na kakav se nacin dobija posao? na njihovim sajtovima pisu vecinom o cenama artikala. Kako se zaposliti u jednom megamarketu, npr, rodic ili 024, ili merkatoe itd itd.
Da znam kako da pocnem da radim u jednom od tih megamarketa. Hvala.

kod njih su ti plate bedne...bas bedne za te prodavce po radnjama tipa 200eu mesecno...probaj da se prekvalifikujes za mesara, ili da radis razvozenje robe za njih tu su ti plate cca duplo vece...

Mislim da oni daju redovne konkurse. Zavisi na koje radno mesto tipujes. Svakako, nece ti skoditi da posaljes svoj CV i motivaciono na e adresu njihovog HR departmana. Ni oni vise ne zaposljavaju tek tako, uglavno presipaju iz departmana u departman. U prodaji verujem da se otvaraju radna mesta relativno cesto. Budi spreman da se ogulis od posla, i vise, ako zelis da te primete i da napredujes.

200 eura! uh pa to je dobro zaista, s obzirom da jos nigde nisam radio i nisam primio platu.
Kome da posaljem CV? ili da odem tamo direktno upoznam toga vise njih glavnih i kazem glavnom da me je preporucio kod njega taj i taj?
ili kako?
pa za 200 eura nije nikakav problem raditi, u radu je spas

200 eura! uh pa to je dobro zaista, s obzirom da jos nigde nisam radio i nisam primio platu.
Kome da posaljem CV? ili da odem tamo direktno upoznam toga vise njih glavnih i kazem glavnom da me je preporucio kod njega taj i taj?
ili kako?
pa za 200 eura nije nikakav problem raditi, u radu je spas
vidi na sajtu koji je e-mail, ako ima HR dept. tamo saljes. Ako ne, posalji na glavnu e-mail adresu i oni ce proslediti. Takodje, idi licno i raspitaj se na licu mesta.

brate nadji njihovu adresu i poseti ih i ostavi im odstampan CV, popricaj sa njima ako to ocekuju od tebe, ostavi im email i broj telefona da te pozovu kad bude bio konkurs, a naravno ti ces im se sam javiti svakako kad vidis da ima konkurs. pitaj i gde objavljuju konkurs kada im trebaju radnici, da budes u toku.

slazem se sa drugima da bi ti plata kao vozacu u bilo kojoj firmi bila duplo veca nego da radis kao prodavac. ali tvoja stvar, nadam se da si zavrsio trgovacku skolu kad vec hoces takav posao.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je ovo dobro mjesto, ali da ovdje objavim...

IKEA se otvara u Zagrebu i očekuje da će biti i kupaca iz Srbije!!!!

Kupci iz Srbije moći će u zagrebačkoj robnoj kući "Ikea" ostvariti povrat poreza (PDV) za iznose veće od 740 kuna po jednom računu, izjavila je beogradskom tisku Jelena Granić, voditeljica za odnose s javnošću ove švedske robne kuće koja se idućeg četvrtka otvara u Rugvici, nadomak Zagreba...
...Kupci iz Srbije u Zagrebu mogu računati na povrat PDV-a za račune veće od 97 eura (740 kuna), što se uklapa i u propise po kojima svaki građanin Srbije može bez carine unijeti u zemlju robu vrijednu do 100 eura, dok je u Budimpešti, gdje najčešće kupuju "Ikeine" proizvode, uvjet za povrat poreza račun od najmanje 158 eura (52.000 forinti)...
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/12...pce-iz-srbije/

xikea24_zpsded5e8a7.jpg.pagespeed.ic.2exewsM4iA.jpg

xikea31_zps5abb6ee6.jpg.pagespeed.ic.7eOozfA1EG.jpg

Back