Megamarketi tipa 'uradi sam'

Earring

Elita
Banovan
Poruka
21.131
Pozdrav svima,

interesuje me da li za svoje radove bilo da su u kuci ili ste majstor kupujete u megamarketima tipa 'uradi sam' i sta mislite o njima?
Za one koji ne znaju to su marketi Merkur, Uradi sam i Mr.Bricolage.
Hvala na odgovorima.

uradi sam: sve iz Kine i to niskog kvaliteta. asortiman šarolik.
Mr. Bricolage: malo viši kvalitet i robe ali i samog objekta. poreklo robe Kina... Bugarska...
Merkur: Slovenci, dakle za nas još uvek zapad. poreklo robe Slovenija pa Kina. skuplje od proseka ali ima dosta stvari na istom mestu.

Повремено имам обичај да купим нешто у таквим продавницама али је углавном у питању материјал.

Алат ретко осим када ми је потребан за једнократну употребу.

Обзиром на услугу, све мање залазим тамо.

nedavno sam svratio u "Uradi sam"..pitam da li imaju trostepenu burgiju - nikad čuli
da li imaju ugaone stege - nemaju..
git za drvo u boji bukve? - nema
sve u svemu, ćorak

Ne znam da li je neko bio u Ruzveltovoj, ima neka prodavničica "za majstorisanje po kući", mislim da se tako zove..?

nedavno sam svratio u "Uradi sam"..pitam da li imaju trostepenu burgiju - nikad čuli
da li imaju ugaone stege - nemaju..
git za drvo u boji bukve? - nema
sve u svemu, ćorak

Ne znam da li je neko bio u Ruzveltovoj, ima neka prodavničica "za majstorisanje po kući", mislim da se tako zove..?

Био.
Ништа специјално, рецимо да је десети део онога што има Меркур у понуди.
Доста кинеске робе, нешто мало репроматеријала, углавном баш локална "уради сам" продавница.

Uradi sam - imaju skoro sve ( nova radnja u Rodicu) , raspon kvaliteta sarolik, cene od OK do skupljih
Woby House - slicno kao i Uradi sam, samo je izbor malo manji ( orijantisani ka alatima) ali su i cene nize.
Bricolage - po meni isto sto i Uradi sam, samo malo skuplje
Merkur - skupo i stvoreno za fanove slovenacko/kineske robe

Najbolji radnja tog tipa mi je bio Pevec jer su imali sve ( moto im bese "Od igle do lokomotive") a neke stvari su im bile ekstra jeftinije. Nije cudno sto su bankrotirali :)

Realno, nadam se da ce doci najzad i taj Bauhaus pa da ovim lokalnim prevarantima pokaze kako se radi. Mada, SSM majstorije pocinju da mi dosadjuju pa nije tragedija ni ako ne dodju...

Poslednja izmena:
Купујем повремено. Може да се нађе симпатичних ствари по пристојним ценама. Највише волим "Уради Сам" у Земун-Парку ТЦ. Велика хала шетам се и меркам.

Back