МЕГА СРБИЈА

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
1349468909_big.jpg

Pa, nije hteo ni da je primi koliko se sećam. Zato mu je pisala.
Mada je meni to ličilo na smišljenu ujdurmu pred raspisivanje izbora.
Ti Praxisovci su verzirani.

Da, bilo je to u najboljem komunističkom maniru sopstvenog preispitivanja začinjeno dahom liberalizma.Ne znam što mi pade na pamet Borka Vučić, valjda zbog Zagorke i godina, ali stalno se pitam da li je moguće da je ubijena zbog Beobanke?

Ispamovah temu žešće :lol:

Da, bilo je to u najboljem komunističkom maniru sopstvenog preispitivanja začinjeno dahom liberalizma.Ne znam što mi pade na pamet Borka Vučić, valjda zbog Zagorke i godina, ali stalno se pitam da li je moguće da je ubijena zbog Beobanke?

Nisi, sve što je za tebe mega ..., pa makar i za momenat razonode ili razmene info,
prihvatljivo je za temu ...

Kažu neki da postoji koincidencija sa tom nesrećom u kojoj je poginula Borka Vučić. U Hrvatskoj se vodila istraga oko poslovanja Zagrebačke banke i njih je put novca odveo do Kipra. Navodno su Beogradska i Zagrebačka banka u to vreme dobro poslovale i mi smo imali kanal preko Zagrebačke banke za prebacivanje novca na Kipar. Elem, navodno je kontaktirana i Borka Vučić koja je bila kooperativna i to je rezultiralo podizanjem optužnice protiv Dinkića. Hrvati su podigli optužnicu jer je navodno ovaj tamo pokupio ne samo naše, nego i hrvatske pare. Nakon podizanja te optužnice borka je poginula.
Ne znam koliko je sve to tačno jer je navodno cela priča i u Hrvatskoj zataškana.

Ma koga boli uvo šta radi dr Mića Jovanović na svom privatnom univerzitetu. Što se mene tiče može da zaposli i Sašu Popovića, Karleušu i Brenu. I Natašu Bakljavac u redovnog profesora da unapredi. Njegova privatna firma pa može da radi u njoj šta hoće. A opet ko hoće da studira na dotičnom samo napred, opet nemam ništa protiv. Samo napred.

To je ljudi moji, potpuno ne važna stvar. Megatrend je privatna firma i kadrovska politika iste se samo i isključivo tiče njenog vlasnika.

Poslednja izmena:
Ma koga boli uvo šta radi dr Mića Joanović na svom privatnom univerzitetu. Što se mene tiče može da zaposli i Sašu Popovića, Karleušu i Brenu. I Natašu Bakljavac u redovnog profesora da unapredi. Njegova privatna firma pa može da radi u njoj šta hoće. A opet ko hoće da studira na dotičnom samo napred, opet nemam ništa protiv. Samo napred.

To je ljudi moji, potpuno ne važna stvar. Megatrend je privatna firma i kadrovska politika iste se samo i isključivo tiče njenog vlasnika.
Mudro zboriš, ka Njegoš.

Back