Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kaže baba Zaga, pominje despotsku vladavinu. Na koga je više mislila? Na Broza ili Tadića?
Ne znam da li joj je Tadić ikada odgovorio na ono javno pismo?
Pa, nije hteo ni da je primi koliko se sećam. Zato mu je pisala.
Mada je meni to ličilo na smišljenu ujdurmu pred raspisivanje izbora.
Ti Praxisovci su verzirani.
Da, bilo je to u najboljem komunističkom maniru sopstvenog preispitivanja začinjeno dahom liberalizma.Ne znam što mi pade na pamet Borka Vučić, valjda zbog Zagorke i godina, ali stalno se pitam da li je moguće da je ubijena zbog Beobanke?
Ispamovah temu žešće![]()
Da, bilo je to u najboljem komunističkom maniru sopstvenog preispitivanja začinjeno dahom liberalizma.Ne znam što mi pade na pamet Borka Vučić, valjda zbog Zagorke i godina, ali stalno se pitam da li je moguće da je ubijena zbog Beobanke?
Ispamovah temu žešće![]()
http://www.blic.rs/data/print/1349468909_big.jpg
Meni je ovde zanimljivija serija sličica sa strane. Čak i Ratko Božović izgleda ženstvenije od Srbijanke Turajlić![]()
Srbijanka izgleda kao prvoborac iz četresprve.Meni je ovde zanimljivija serija sličica sa strane. Čak i Ratko Božović izgleda ženstvenije od Srbijanke Turajlić![]()
A knez Pavle se vratio, došla i Ketrin, ofucala se. Beše dobar pitčić.A i Emina se osušila.
što i nije mnogo teško.....Meni je ovde zanimljivija serija sličica sa strane. Čak i Ratko Božović izgleda ženstvenije od Srbijanke Turajlić![]()
A knez Pavle se vratio, došla i Ketrin, ofucala se. Beše dobar pitčić.
Mislim, kao stručnjaku pitanje, jel ima ona neki film iz "B" produkcije?što bi rekle naše bake:"iskecala se"![]()
Mudro zboriš, ka Njegoš.Ma koga boli uvo šta radi dr Mića Joanović na svom privatnom univerzitetu. Što se mene tiče može da zaposli i Sašu Popovića, Karleušu i Brenu. I Natašu Bakljavac u redovnog profesora da unapredi. Njegova privatna firma pa može da radi u njoj šta hoće. A opet ko hoće da studira na dotičnom samo napred, opet nemam ništa protiv. Samo napred.
To je ljudi moji, potpuno ne važna stvar. Megatrend je privatna firma i kadrovska politika iste se samo i isključivo tiče njenog vlasnika.
Mislim, kao stručnjaku pitanje, jel ima ona neki film iz "B" produkcije?
Zasto stvari posmatramo tako znaci ako je Milica supruga Marka Milosevica
ona je losa,zla,glupa i nema sansu za uspeh u zivotu i da se pokaze koliko je pametna i uspesna.