MEGA BOOK GAME COLLECTION???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao svima! Za pocetak necu da se predstavljam, ali to ne iskljucujem ako kasnije bude bilo potrebno! Dozivotni sam clan GEM-collection "firme" (na zalost) od 08.07.2007. Do dana danasnjeg (evo skoro godinu dana) nisam imao ni jednu pozitivnu preporuku (na srecu)! (jednom prilikom cu to opsirnije objasniti)
Smatram da sam dovoljno iskusan i kompetentan da govorim o temi "GEM-collection" jer rad "firme" pratim iz mnogo komleksnije perspektive nego vecina vas na forumu, pa na osnovu svega toga dajem sebi za pravo da postavim sledece pitanje gospodinu PanterA_King-u:
Zasto se "firma" GEM-collection, ako vec tvrdite da je sve u tom poslovanju "belo", sluzi i prvenstveno oslanja na PROGRAMIRANJE PODSVESTI potencijalnih klijenata (u ranijim komentarima navedenim kao "ovce")?
Vi bi postovani gospodine, ako ste vec konkurent prema poziciji koju ste naveli, trebali da DOBRO znate o cemu govorim! Molim za jedno prosto objasnjenje!
Unapred zahvalan!

... ima nas koji ne nasedamo tako lako!

Ne radi se ni malo o nasedanju, naivnosti, pohlepi...
Posto vidim da imas volje da me razumes, objasnicu ti za sada ukratko jer sam ovih dana veoma zauzet obavljanjem nekih LEGALNIH poslova (jer su izgleda samo oni preostali nama OBICNIM SMRTNICIMA)! :)

Oko 50% onih koji su ikada usli u GEM collection "poslovanje" nije imalo ni jednu POZITIVNU PREPORUKU!
Ako od tog procenta oduzmemo 10% onih koji i dalje imaju zelju za uspehom u "firmi", uredno pohadjaju "seminare" i upijaju svo moguce POCETNO znanje iz GEM collection "skole menadzmenta" ali jednostavno ne umeju, ostaje nam taman 40% njih koji su platili ulaznicu - "investiciju" u GEM collection "firmu" i od dana kada su na prvom "seminaru" culi kakav je nacin poslovanja i nacin na koji se ljudi "uvlace" u GEM collection "firmu" (pogotovu oni koji su provalili i "pravila" kako to funkcionise u malo visljim krugovima "firme"), prekinuli sve moguce kontakte sa istom! (toliko o slozenim recenicama) :)
Ti ljudi (od strane mnogih komentatora na ovom forumu nazvani OVCE), nisu ni malo pohlepni, naivni ili glupi! Jer da jesu, svoje bi "fleke" vadili preko svojih najblizih prijatelja, rodjaka ili poznanika! Mislim da se vecina slaze samnom da je veoma cestito to sto su: kada su shvatili u kakvoj se situaciji nalaze nisu posegli za najblizima da na njima vade pare nego su ih zastitili od svega toga!

Kazes, NASELI su?
Veruj mi da nije tako! To cu ti objasniti sledeci put kad budem imao vremena posto sad zurim! a valjda ce se do tada javiti i "PanterA_King" sa odgovorom na moje pitanje (t.j. "ARGUMENTIMA" sa kojima se toliko ponosi)!

Veoma me interesuje kako ce zvucati odgovor na pitanje koje sam postavio!

POZDRAV SVIMA!

Secam se lika koji je meni predstavljan kao "asistent aspirant", toboze zaradjuje preko 5.000Eur mesecno, a nosi crno sinteticko odelo i teget carape (na kojima pise "abibas") u kombinaciji sa braon cipelama. O sebi misli da j uspesan covek!

Ha ha ha ha ha ha!
Znam o kom "coveku" govoris!
Ha ha ha ha ha ha!
Takodje se ne izvlaci iz crvenih i narandzastih kosulja i kravata jer je opste poznato kako te boje podsvesno uticu na potencijalnog poslovnog partnera! Samo mi nije jasno gde je nasao deo o uticaju abibas carapa! :)

e svasta... oces da kazes da ljudi ODUSTAJU na seminaru? pa kakav si ti kreten majko moja... tebi treba jedan termin sa menadzerom,udostoji se pa ga nazovi,bilo bi ti pametno
sto se tice te rodbine,meni je moj najblizi ponudio posao i rekao mi da je odluka na meni,a ja sam se odlucio nakon drugog sata da radim,tj kad sam vidio da se onoliko koliko zaradis i PLATI!
samo mi reci,kako mozes da krivis GEM za svoj neuspjeh? zasto ne uzmes knjige i procitas sta pise u njima i pokusas da promjenis taj svoj zatupljeni pogled? sta si ti novca izgubio u toku te godine dana... koji si clanski broj? otidji sad na seminar i vidi koliko je proizvoda prodato odkako ti ne radis... ja vec imam strukturu i radim sa njom,pomazem ljudima da postanu samostalni assistenti i ugl sa njima zajedno i trosim nekih 50% zaradjenih novaca,ostalo trosim na sebe... GEM ti nije posao brate,GEM se zivi... kad bi ti samo znao sta ti imas u rukama... pa covjece,ti imas mogucnost sledece sedmice da zaradis 2880e,jesi ti svjestan toga???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back