meet goodday

?:
bitka oko nebojshe ha

ne, nego zaplet i rasplet po randomovom receptu :wink: :lol:
378251536
:lol:

E, platicemo taj otkup za Gooddya...
Kol'ko trazite???
:shock: :shock: :shock:
Pa, ovaj... vazi, skupicemo :? ..
Aha... aha, dobro... Sutra javljate kad i gde da donesemo lovu... dogovoreno... :roll:
Dajte bar da ga cujemo na telefon, da proverimo da li je ziv... :roll:
Neeeeeeee :o Ne secite mu delove tela.... ok, verujemo da je ziv... :roll:
Ma svasta, ta otkud cemo zvati murju... :roll:
ok, da... dobro, cekacemo... :roll:
Ajd... :?

:P :P :P :wink:

Odustadoh od toga da mu trazim manu. Ali on ne pusti mene. Procitah u njegovim ocima spokojan i neumoljiv sud.
Shvatih tad sve ono sto nas razdvaja: to sto sam ja mogla misliti o njemu, njega to nije pogadjalo; to je jedva bavljenje psihilogijom, kako se postupa u romanima. Ali njegov sud je mene probadao kao mac i dovodio u pitanje cak i moje pravo da postojim. A to je bila istina, uvek sam toga bila svesna: nisam imala prava da postojim. Pojavila sam se slucajno, postojala sam kao kamen, biljka, mikrob. Moj zivot je rastao nasumice i u svim pravcima. Ponekad mi je slao nejasne znake; drugi put nisam osecala nista osim brujanja bez posledice.

8)

lik ima obozavateljki ko zeljko joks i georgijev zajedno
zashto.
ja sam smarala randoma ali on se nije dao, osim shto ne posecuje forum i ostale oblike sajber komunikacionih centara, ali ne verujem da je zbog mene.

ma bre chovek je bio super zanimljiv dok niej poceo da se petlja s forumashicama uzivo onda je prestao da pishe mudre poruke uaaa eva je adama oterala iz raja
aha pomirili ste se je l ste se i povatali pre toga
ja sam odbila vatanje, oces ti s mickom da se vatas eto
a?
zasto treba da odem a zasto ne treba

treba da odgovaram sa DA i NE aaaaaa
fck

sacemo micka da lincujemo

nemam misice.....fali mi sport

sport i ucenje...i bicu ko nova...e tako sma pocela pa sam zavrshiila
ali ja sam mrachna nisam strejt lose se osecam onda.

izvinite necu vise da pisem ono sto niko en cita od strokavih posetilaca foruma idem i ja da sviram klavir da budem pametna selam selam

Back