Medved ubio ženu u Zrenjaninu!

Био сам у ресторану поред Царске Баре, у бл. Зрењанина, где су држали животиње ограђене само са две ниске дрвене греде. Има неку импровизовану ветрењачу на прилазу..
Није било медведа, чини ми се, а не би ме чудило да је меда Миша био слично обезбеђен.
Знам да је мој клинац могао ладно да уђе и хтео да се "лоптује" са понијима..

Био сам у ресторану поред Царске Баре, у бл. Зрењанина, где су држали животиње ограђене само са две ниске дрвене греде. Има неку импровизовану ветрењачу на прилазу..
Није било медведа, чини ми се, а не би ме чудило да је меда Миша био слично обезбеђен.
Знам да је мој клинац могао ладно да уђе и хтео да се "лоптује" са понијима..

Ja sam tamo videla samo konje, tačnije par ponija i jednu isluženu ragu, koju je neki čiča šetao okolo ako neko dete hoće da jaše.
Ne sećam se međeda, ali verujem da su budalasti vlasnici spremni na sve samo da primame posetioce.

Zar im onolike ptičje vrste nisu bile dovoljne?
:roll:

Kad sam pročitala naslov pomislila sam da su neki cigani opet zlostavljali medonju, pa je jadnik izgubio živce, kad ono...

77191_berba5-kraj-fonatane-vina-i-vo-na-raznju-11._f.jpg

Sad mi ćera kaže da tamo jeste neki medo prisutan već godinama (bemti, ja ga ne videh) i to u nekom kavezu na kojem piše da su ga spasili zle sudbine i bio im je maskota restorana:eek:

Ја сам био прошле године..значи поред понија је био Миша.
Дакле, тај међед је развалио дрвени амбар у којем је био, а да нигде у близини није било никога јер би жена почела да виче или бежи кад је овај почео да дивља..Дебело треба казнити власнике ресторана, и затворити исти, ионако им је клопа испод просека.

Ја сам био прошле године..значи поред понија је био Миша.
Дакле, тај међед је развалио дрвени амбар у којем је био, а да нигде у близини није било никога јер би жена почела да виче или бежи кад је овај почео да дивља..Дебело треба казнити власнике ресторана, и затворити исти, ионако им је клопа испод просека.

To samo u AP postoji da nekakav restoran drzi divlje zivotinje.

Čudni ovi forumaši...
Ako muž pretuče ženu - drvlje i kamenje na muža koji nije bio verbalno potkovan kao njegova žena koja je celog života od malih nogu vežbala svoje oratorske sposobnosti jer nije muško pa da radi već ima slobodu da priča do mile volje i manipuliše ukućanima

A kad meda ubije ženu na mrtvo - žale medu...

07.09.2011 14:02-22:04

Zrenjanin: Medved pojeo ženu!

U restoranu "Trofej", u Stajićevu, nedaleko od Zrenjanina, medved izašao iz kaveza i naneo smrtonosne povrede Sarčev Veroniki (59), saznaje S media portal. Pritvoren vlasnik restorana.

U mestu Stajićevo kod Zrenjanina, u bašti restorana "Trofej", danas u 12.40 sati dogodila se tragedija. Mrki medved Miša, koji je 17 godina obitavao u kavezu, danas je izašao u dvorište restorana i nasrnuo na Veroniku Sarčev (59), saznaje S media portal. Medved joj je naneo smrtonosne povrede.

Policija je lišila slobode i oderdila meru zadržavanja vlasniku restorana „Trofej“ Z. O. (32), saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

Policijski službenici SPI Zrenjanin su iz službenog oružja ustrelili mrkog medveda, koji je bio atrakcija prvatnog zoološkog vrta.

Dežurni istažni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Karolj Šmit, u izjavi za Tanjug je rekao da je istraga u toku. On nije želeo da iznosi detalje pod kojima se desila tragedija, osim što je potvrdio saznanje da je zrenjaninska policija intervenisala i hicima iz vatrenog oružja usmrtila medveda.

Na naš poziv upućen restoranu "Trofej", rečeno nam je da trenutno nisu u mogućnosti da daju nikakve zvanične informacije u vezi sa nesretnim slučajem.

Kako je javila agencija Beta, početkom 2004. godine medved Miša je kandžama povredio 14-godišnjeg dečaka koji je preskočio drvenu ogradu, približio se metalnom kavezu, proturio nogu kroz rešetke i pokušao da probudi medveda.

Zašto taj medved vlasniku nije oduzet još tad?
Alo brate! Medveda drži i nikom ništa.
Ko je to dozvolio?

http://www.smedia.rs/vesti/vest/742...ved-ubio-zenu-Zrenjanin-pojeo-zenu-VIDEO.html

Taj medved je samo deo "arsenala" od kojekakvih zveri koje su tamo napakovane a najgore su budale koje su tamo vodile svoju decu..."Na izlet" i na klopu,:think:
Sad ce se tek odmotati klupko i videce se ko je tu sve zazmurio na oba oka kad je sve to moglo da se drzi tamo u tim uslovima.

Back