aeolus
Primećen član
- Poruka
- 644
U etno selu pored Zrenjanina, medved koji je bio miljenik sela ubio je ženu..
http://www.crnahronika.rs/zrenjanin-medved-ubio-zenu/
http://www.crnahronika.rs/zrenjanin-medved-ubio-zenu/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био сам у ресторану поред Царске Баре, у бл. Зрењанина, где су држали животиње ограђене само са две ниске дрвене греде. Има неку импровизовану ветрењачу на прилазу..
Није било медведа, чини ми се, а не би ме чудило да је меда Миша био слично обезбеђен.
Знам да је мој клинац могао ладно да уђе и хтео да се "лоптује" са понијима..
aj da je nedze u bosnu, nego u mojoj lepoj ravnici![]()
Sad mi ćera kaže da tamo jeste neki medo prisutan već godinama (bemti, ja ga ne videh) i to u nekom kavezu na kojem piše da su ga spasili zle sudbine i bio im je maskota restorana![]()
Sad mi ćera kaže da tamo jeste neki medo prisutan već godinama (bemti, ja ga ne videh) i to u nekom kavezu na kojem piše da su ga spasili zle sudbine i bio im je maskota restorana![]()
Ја сам био прошле године..значи поред понија је био Миша.
Дакле, тај међед је развалио дрвени амбар у којем је био, а да нигде у близини није било никога јер би жена почела да виче или бежи кад је овај почео да дивља..Дебело треба казнити власнике ресторана, и затворити исти, ионако им је клопа испод просека.
07.09.2011 14:02-22:04
Zrenjanin: Medved pojeo ženu!
U restoranu "Trofej", u Stajićevu, nedaleko od Zrenjanina, medved izašao iz kaveza i naneo smrtonosne povrede Sarčev Veroniki (59), saznaje S media portal. Pritvoren vlasnik restorana.
U mestu Stajićevo kod Zrenjanina, u bašti restorana "Trofej", danas u 12.40 sati dogodila se tragedija. Mrki medved Miša, koji je 17 godina obitavao u kavezu, danas je izašao u dvorište restorana i nasrnuo na Veroniku Sarčev (59), saznaje S media portal. Medved joj je naneo smrtonosne povrede.
Policija je lišila slobode i oderdila meru zadržavanja vlasniku restorana „Trofej“ Z. O. (32), saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.
Policijski službenici SPI Zrenjanin su iz službenog oružja ustrelili mrkog medveda, koji je bio atrakcija prvatnog zoološkog vrta.
Dežurni istažni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Karolj Šmit, u izjavi za Tanjug je rekao da je istraga u toku. On nije želeo da iznosi detalje pod kojima se desila tragedija, osim što je potvrdio saznanje da je zrenjaninska policija intervenisala i hicima iz vatrenog oružja usmrtila medveda.
Na naš poziv upućen restoranu "Trofej", rečeno nam je da trenutno nisu u mogućnosti da daju nikakve zvanične informacije u vezi sa nesretnim slučajem.
Kako je javila agencija Beta, početkom 2004. godine medved Miša je kandžama povredio 14-godišnjeg dečaka koji je preskočio drvenu ogradu, približio se metalnom kavezu, proturio nogu kroz rešetke i pokušao da probudi medveda.
Taj medved je samo deo "arsenala" od kojekakvih zveri koje su tamo napakovane a najgore su budale koje su tamo vodile svoju decu..."Na izlet" i na klopu,![]()
Medved im je za to spasenje izrazio zahvalnost u vidu "Medvedje usluge"Sad mi ćera kaže da tamo jeste neki medo prisutan već godinama (bemti, ja ga ne videh) i to u nekom kavezu na kojem piše da su ga spasili zle sudbine i bio im je maskota restorana![]()