Međunarodni sud pravde pozvaće i šiptarske teroriste koji će se u Hagu baviti pravom

apsolutno nije tachno.ljudi su branili svoje domove.a shto se vojske i policije tiche,to su chinili jer je ta vojska i policija pod komandom miloshevicha i njegovih saradnika,chinila nevidjene zulume na civilno stanovnishtvo:rtfm:

Samo ne znam da li su gori oni koji zlochim chine ili oni koji trazhe opravdanje za ma kakav zlochin:roll:
A shta je sa ovim danashnjim zlochinima nakon '99-te?
Kako cesh to opravdati?:lol:

nikada,ama nikada,nisam uchestvovao,nasuprot ja sam ochevidac i svedok onoga shto se desilo na teritoriji kosova,pogotovo gradu gde ja zhivim:rtfm:

Šalim se bre, mlad si ti za te stvari bio tad... A sem toga, nisi ti taj tip, ti Srbiju i Srbe naprosto voliš. Svaki dan si ovde na forumu, družiš se sa Srbima, polemišeš, lepo ti je i razmenjujete mišljenja... A to što ponekad ispoljavaš malo tvrdokornije stavove, to je samo da bi mogo kući da se pohvališ kod tvojih neistomišljenika, "gledaj kako sam mu reko"....:ok:

Šalim se bre, mlad si ti za te stvari bio tad... A sem toga, nisi ti taj tip, ti Srbiju i Srbe naprosto voliš. Svaki dan si ovde na forumu, družiš se sa Srbima, polemišeš, lepo ti je i razmenjujete mišljenja... A to što ponekad ispoljavaš malo tvrdokornije stavove, to je samo da bi mogo kući da se pohvališ kod tvojih neistomišljenika, "gledaj kako sam mu reko"....:ok:

ako mislish da sam mlad,jedan veliki minus za tebe.srbe (osim onih koji su chinili zulume) nikada ih nisammrzeo,nasuprot,sa njima sam odrastao i radio.bilo je dosta njih koji su bili izuzetno dobri.sa mojim komshijama uvek smo bili dobri a i oni sa nama,medjutim rezhim je ljude menjao,tako da su dosta njih preshli na strani rezhima i biva ono shto je i bilo.
a to shto ti mislish da se ja nekome hvalim za ucheshche u ovom forumu,nikome nisam duzhan da se pohvalim,ovo je chisto moja stvar:whistling:

da li je bilo sve :ok:ono shto je rezhim miloshevicha chinio nad neduzhnim civilima ili uopshte albanskom stanovnishtvu:?:

Miloshevicev rezhim je bio poguban jedino po nas Srbe,ne opravdavam zlochine za razliku od tebe,ali recicu ti samo jedno,svuda u svetu problem terorizma se reshava na isti nachin,a ti se zapitaj malo,ako si tako mlad kako prochitah u postu iznad;)
Ti si na redu:)

Poslednja izmena:
ako mislish da sam mlad,jedan veliki minus za tebe.srbe (osim onih koji su chinili zulume) nikada ih nisammrzeo,nasuprot,sa njima sam odrastao i radio.bilo je dosta njih koji su bili izuzetno dobri.sa mojim komshijama uvek smo bili dobri a i oni sa nama,medjutim rezhim je ljude menjao,tako da su dosta njih preshli na strani rezhima i biva ono shto je i bilo.
a to shto ti mislish da se ja nekome hvalim za ucheshche u ovom forumu,nikome nisam duzhan da se pohvalim,ovo je chisto moja stvar:whistling:

Nije valjda da se kriješ što provodiš vreme po srpskim forumima?

ko je kome hebo kevu najbolje se vidi po popisu stanovnistva. kroz vekove je sa kosova proterano na stotine hiljada Srba, pocev od XIX-og veka pa na dalje. pa samo 99-e je otislo 250 000. s druge strane aljbanaca sve vise i vise i vise i vise..:confused:

E upravo zato mi Srbi smo u obavezi da im vratimo milo za drago.A ne,, tu da mi se Šiptarčina terorista žali kako je Milošević bio grub prema njima a oni svi od reda dobri i nevini.:rtfm:

Back