МЕЂУНАРОДНА ТУЧА: Руси бранећи част, тукли редом Украјинце, Енглезе, Немце

Poruka
20.104
МЕЂУНАРОДНА ТУЧА: Руси бранећи част, тукли редом Украјинце, Енглезе, Немце​
(а ја додајем, и Амере :cool: )

Према изворима са социјалних мрежа у једном од турских хотела у Кемеру десила се права битка између руских и украјинских туриста.

1405609035_2870935.jpg

Већина туриста у том хотелу су били – Руси, Украјинци и мало Турака. По речима очевидца “ништа није указивало на могући сукоб, али јуче после вечере група кијевљана је изазивачки почела да пева: “Русе на врбе“ Такви нацистички повици су изазвали незадовољство код руских туриста из Санкт Петербурга али таква реакција није умирила украјинске туристе који су напротив почели још јаче да узвикују и изазивају и на крају су добили батине. ( :zcepanje: )

Затим је туча почела да се шири и увлачи све више туриста. Кавга се “дигла до небеса“ Тукли су се лежаљкама, столицама, давили у базенима хотела. “Дошао је велики број полицијских кола и полицајаца”, испричао је један од гостију који је учествовао у “првим редовима” сукоба, а све што се дешавало је личило на туче у салонима “Дивљег Запада“

Руси су се толико “распрашили” да су сукоб наставили и са Енглезима и Немцима. Французи су се тукли на страни Руса, а помагали су им кавказки, казашки и белоруски туристи.Сада се на хотелу вијори руска застава. ( :zcepanje::rotf::zcepanje: )

(Са руског превео Гридин Александар)

***********************************************************************************************************************

Па сад` шта мислите да су Руси имали уместо столица, лежаљки ...ове играчкице :zper:

putin.jpg

летело би перје на све стране.

МОЈ САВЕТ: Не играјте се, ни у лудилу са Русима, проћете к`о боси по трњу. То важи за Амере, Немце, Енглезе и кукавне Украјинце и Шиптаре, па и ове еУропско - српске властодржце :cepanje:

Ух, изгледа да сам утрчала у незгодно време са овом темом.:(
Да ли су то сада присутни само они којима се не допада ово шта су Руси урадили......

хехехе, ем што су "победили" Украјинце, Немце, Енглезе ( а ја додајем још и Амере) они су поболи у сред турске земље своју заставу :lol:

Мене је то са заставом одушевило.:klap::klap::klap:

Back