момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.842
Da li meditirate i imate li ikakvih psiholoških rezultata? Imate li kakav savet? Pokušao sam u par navrata, ali sam prilično živčana osoba pa su pokušaji protekli bez mnogo uspeha. Izvinjavam se ako tema postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li meditirate i imate li ikakvih psiholoških rezultata? Imate li kakav savet? Pokušao sam u par navrata, ali sam prilično živčana osoba pa su pokušaji protekli bez mnogo uspeha. Izvinjavam se ako tema postoji
Zasto imas potrebu za meditacijom i iskljucivanjem?
Saću da probam, pa ću doć da kažem.Da li meditirate i imate li ikakvih psiholoških rezultata? Imate li kakav savet? Pokušao sam u par navrata, ali sam prilično živčana osoba pa su pokušaji protekli bez mnogo uspeha. Izvinjavam se ako tema postoji
Zbog isključivanja iz svakodnevnih problema i relaksaciju od stresa.
Meditacija ne moze pomoci, zar nije bolje resavanje problema nego njihovo gomilanje![]()
Nemojmo sad u filozofiju života. Ovo je neki privremeni predah, neko instant rešenje koje nije dugoročno. Kao kad zapalis cigaretu da se iskuliras.
Meni je jako pomoglo brate.Da li meditirate i imate li ikakvih psiholoških rezultata? Imate li kakav savet? Pokušao sam u par navrata, ali sam prilično živčana osoba pa su pokušaji protekli bez mnogo uspeha. Izvinjavam se ako tema postoji