Mediokriteti...

Bustura:
Netreba se opterecivati,ionako perfektni nepostoje.eto ja u svoj svojoj perfekciji ponekad zaobidjem zenu pa bapnem muskarca.

a on tebe i mozes li nam opisati te osecaje, kao i razlike ua homici ua )a bicu i ja homic ili ko zna shta!!!(

evo podivljala sam mada koga briga osim mene, firme, roditelja i boga

?:
ja sam :cry:

pomozite mi kako da ne budem

i koje su prednosti ako niste mediokritet a koje ako jesu da razmislim o odluci

cmok

// ne bi trebalo da pricam :?

Idi vozi biciklu,,,odmori oči.

//Što su ti lepe te tvoje krvave okice//
----------------------------------------------
muškarci često biraju društvo (za druženje) u kojem osećaju da nisu ugroženi ,
a devojke društvo iz kojeg će imati neko zadovoljenje svojih potreba i napredovanje....

Zato je ponekad korisno osetiti bezbrižnu atmosferu u društvima "dečaka".
Ali zato žene trebaju muškarcima da ih malo poguraju ka ostvarenju "njihovih" ambicija.

ok pishem 1. voziti biciklu

e bushna mi je guma a ne znam gde mi je cela guma. necu valjda sama da menjam

bash se osecam nekako shuplje a i ova krsta se ofucala, mislim da svi treba da vozimo bicikle malo pa da se vratimo. ja cu da idem na put malo

nema veze sto chatujemo posto niko i nije oran da pishe bash

Tuzni_patak:
muškarci često biraju društvo (za druženje) u kojem osećaju da nisu ugroženi ,a devojke društvo iz kojeg će imati neko zadovoljenje svojih potreba i napredovanje....
A ja uvek birala drustvo u kome cu moci dobro da se zezam i u kome cu biti svoja.Koja greskaaaaaa!
A sto se tice same teme,vecito pitanje-Da li me ona voli zbog BMW-a ili zbog mene ovakvog kakav jesam.
Da li jedan covek vise vredi zbog jednog BMW-a,od onog sto vozi golfa-ovo pitanje obicno postavljaju oni koji voze golfa.
Ukoliko je devojka imala ambiciju da uradi nesto sa svojim zivotom i pre njega,ukoliko je ona imala i vozila neka kolica i pre njega,ukoliko je ona putovala i pre njega,mislim da nije nista nenormalno da ona "sutra"trazi nekoga ko je slican njoj,tj.da je ambiciozan,da se ne zadovoljava jednim golfom,da i on moze sebi priustiti putovanje.
Bitno je da joj to ne bude primarno i jedino vazno.
Po meni lose je i sponzorusu zovem devojkom koja nikad nije imala nista,nije videla nista,ali sanja da upadne u jednog BMW-a i to joj je najvaznije.
Svaka vreca nadje zakrpu-u to sam sigurna

?:
ja sam :cry:

pomozite mi kako da ne budem

i koje su prednosti ako niste mediokritet a koje ako jesu da razmislim o odluci

cmok

// ne bi trebalo da pricam :?

:lol: :lol: :lol:
Ne bi trebalo, indeed.
Treba da
1. deliš KISSEVE i CMOKE (lepo ti je krenulo)
2. Kad se postave kontroverzne teme, da se uključiš na kraju i kažeš da ti ne treba muškarac koji se kupa, jer onda možeš da budeš i s devojkom
3. da se svađaš sa randomom
4. da postaviš pitanje o čemu se radi, nakon 10 strana
5. da pitaš razvesti se ili ne ako te muž bije i otvoreno govori da si mu smor
itd, itd.
btw. al da si ispred kompa u svili i zlatu :wink:

suncica73:
Da li jedan covek vise vredi zbog jednog BMW-a,od onog sto vozi golfa-ovo pitanje obicno postavljaju oni koji voze golfa.

Pa pita se, ako nema nikakvih drugih kvaliteta, a sopstveno samopouzdanje i vrednost meri proporcionalno kolima koje vozi. Onda se pita. A onaj sto vozi bmw verovatno se pita, jel' bolji od njega onaj sto vozi ferarija. Ispraznim likovima ne moze ni bmw da pomogne.
Vecu glupost nisam skoro procitala. :roll:
Al' istina je da svaka krpa nadje zakrpu. Eee, to je vec jedna velika istina. :P

divlja u srcu:
suncica73:

Pa pita se, ako nema nikakvih drugih kvaliteta, a sopstveno samopouzdanje i vrednost meri proporcionalno kolima koje vozi. Onda se pita. A onaj sto vozi bmw verovatno se pita, jel' bolji od njega onaj sto vozi ferarija. Ispraznim likovima ne moze ni bmw da pomogne.
Pa Divlja,vidis,ja se slazem sa tobom.
-Da li jedan covek vise vredi zbog jednog BMW-a,od onog sto vozi golfa-je pitanje koje je vec neko postavio pre mene.Ja sam sam se cisto malo nadovezala na to i dala jedan svoj komentar.Ni u jednom slucaju nisam spominjala(niti su moje reci to znacile) vecu vrednost onog sto vozi BMW-a nad onim sto vozi golfa.
A moje misljenje u vezi toga je ama bas isto kao i tvoje.

Back