nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Да ли су под контролом власти или нису? Колико су под контролом? Влада ли у Србији медијски мрак?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej drugar , odakle si ti ?Ne mislim gdje sada zivis, nego da li si zivio ovdje posljednjih dvadesetak godina ?Ili nisi , ili uopste ne razmisljasOvo je period najveceg medijskog mraka kod nas.Svakodnevno se izvrcu cinjenice,dopustaju se samo one informacije koje idu u korist vlastodrscima i njihovim finansijerima.Slobodno novinarstvo ne postoji.Najgore je od svega sto je narodu toliko ispran mozak pa mase veruju medijima.Tv-umesto mozga.Ovako nesto nije bilo cak ni kod Tita,kada se svakodnevno izvestavalo kada je lider jeo,kakao,mokrio-dok, navodno,celi svet propada...
Ovde sam rodjen,ne znam zasto pitas?Pomenuo sam slobodno novinarstvo,a pri tome nisam nijednom naveo nijedan period za koji smatram da je postojalo.Mislim da nije nikada i smatram da to ne valja.Je li ima nesto lose u tome sto sam napisao?Kazes:"za nepismene i polupismene je uvek medijski mrak...".Ja mislim da je suprotno.Isti ti nepismeni i polupismeni misle da je sve sto vide na tv-u istina i dozvoljavaju da im isti takvi nepismeni sa tv-a "otvaraju oci".Narodu jeste ispran mozak-to i dalje tvrdim.Pojedinci su ti kod kojih ispiranje ne uspeva.Ono sto sam ja napisao nije nikakav pamflet,nego moje licno vidjenje stvari.Ne podrzavam nikoga na nasoj politickoj sceni,ali to ne znaci da mi se sadasnji rezim svidja-naprotiv....O Titovom rezimu nemoj ni pisati,jer bi u tom slucaju tema presla u raskusuravanje komunista i antikomunista.O tome sta bi ja razumeo a sta ne,nije na tebi da prosudjujes na osnovu jednog mog postaHej drugar , odakle si ti ?Ne mislim gdje sada zivis, nego da li si zivio ovdje posljednjih dvadesetak godina ?Ili nisi , ili uopste ne razmisljas
o onome o cemu pises ,Ako ti se rezim ne svidja najlakse ces ga razobliciti argumentima .Ovo sto si ti napisao je obican pamflet i to ne
narocito pismen .Govoris o medijskom mraku . Za nepismene i polupismene je uvjek medijski mrak .Govoris o slobodnom novinarstvu , a
ne napisa nam u kojem je to periodu ovdje bilo slobodnog novinarstva . Ja cu ti reci~nikad .Kazes da je narodu ispran mozak . Ne moze
se narodu isprati mozak , nego pojedincima , a narocito onima kojima je to deficitarna roba .
O Titovom razimu necu polemisati , posto sumnjam da bi sta od toga razumio , a i potrajalo bi .
Ovaj tvoj tekst mi se vec vise svidja .Slazem se sa konstatacijom o medijskom mraku , ali ovo nije nista u odnosu na Slobino vreme , kad su specijalci upadali u TV kuce i kadOvde sam rodjen,ne znam zasto pitas?Pomenuo sam slobodno novinarstvo,a pri tome nisam nijednom naveo nijedan period za koji smatram da je postojalo.Mislim da nije nikada i smatram da to ne valja.Je li ima nesto lose u tome sto sam napisao?Kazes:"za nepismene i polupismene je uvek medijski mrak...".Ja mislim da je suprotno.Isti ti nepismeni i polupismeni misle da je sve sto vide na tv-u istina i dozvoljavaju da im isti takvi nepismeni sa tv-a "otvaraju oci".Narodu jeste ispran mozak-to i dalje tvrdim.Pojedinci su ti kod kojih ispiranje ne uspeva.Ono sto sam ja napisao nije nikakav pamflet,nego moje licno vidjenje stvari.Ne podrzavam nikoga na nasoj politickoj sceni,ali to ne znaci da mi se sadasnji rezim svidja-naprotiv....O Titovom rezimu nemoj ni pisati,jer bi u tom slucaju tema presla u raskusuravanje komunista i antikomunista.O tome sta bi ja razumeo a sta ne,nije na tebi da prosudjujes na osnovu jednog mog posta
Secam se ja Slobinih medija,jako dobro.Ali sam tada nekako imao osecaj da vecina ljudi zna da smo u "medijskom mraku",pa sam se nadao da cemo ga se i osloboditiSada mi se cini da ljudi misle da ima vise slobode,a u sustini ima samo vise stranaka,koje sve vise pocinju da lice na svoje prethodnike.Gledajuci tv,steknes nekakav utisak da zivimo u visepartijskom sistemu,a kad pogledas program politickih stranaka,shvatis da niko ne nudi nista drugacije od svojih navodnih protivnika...niko u stvari i nema programOvaj tvoj tekst mi se vec vise svidja .Slazem se sa konstatacijom o medijskom mraku , ali ovo nije nista u odnosu na Slobino vreme , kad su specijalci upadali u TV kuce i kad
se prilikom predizbornih reklamirale samo Slobina i Mirina partiija , a ostale su mogle da se jave samo preko lokalnih kuca . Zaboravio si da je i radikalima bila zabranjena
politicka promocija iako su bili politicki partneri .Zaboravio si kako je na ~Palmi~bio zatamnjen ekran , da ne govorimo da je opoziciji bilo zabranjeno da broje glasove .
Ne miislim da je ovaj rezim dobar i ja za njega nisam glasao . Jednostavno nisam izasao na izbore .Ovi na vlasti nisu dobri , ali i ovi u opoziciji su vec bili na vlasti i bili
gori nego ovi danas . Ne moras da se slozis samnom , posto svako ima pravo na svoje misljenje , a ja to pravo postujem !
Ovaj tvoj tekst mi se vec vise svidja .Slazem se sa konstatacijom o medijskom mraku , ali ovo nije nista u odnosu na Slobino vreme , kad su specijalci upadali u TV kuce i kad
se prilikom predizbornih reklamirale samo Slobina i Mirina partiija , a ostale su mogle da se jave samo preko lokalnih kuca . Zaboravio si da je i radikalima bila zabranjena
politicka promocija iako su bili politicki partneri .Zaboravio si kako je na ~Palmi~bio zatamnjen ekran , da ne govorimo da je opoziciji bilo zabranjeno da broje glasove .
Ne miislim da je ovaj rezim dobar i ja za njega nisam glasao . Jednostavno nisam izasao na izbore .Ovi na vlasti nisu dobri , ali i ovi u opoziciji su vec bili na vlasti i bili
gori nego ovi danas . Ne moras da se slozis samnom , posto svako ima pravo na svoje misljenje , a ja to pravo postujem !
Sad te malo vise razumijem .Ocekivao si brze promjene i da ces ti kao pojedinac osjetiti neki bolji zivot . Promjene su dosle , ali se tebi zivot nije promjenio na bolje ?Secam se ja Slobinih medija,jako dobro.Ali sam tada nekako imao osecaj da vecina ljudi zna da smo u "medijskom mraku",pa sam se nadao da cemo ga se i osloboditiSada mi se cini da ljudi misle da ima vise slobode,a u sustini ima samo vise stranaka,koje sve vise pocinju da lice na svoje prethodnike.Gledajuci tv,steknes nekakav utisak da zivimo u visepartijskom sistemu,a kad pogledas program politickih stranaka,shvatis da niko ne nudi nista drugacije od svojih navodnih protivnika...niko u stvari i nema program
Ne pripadam toj generaciji(srecom-valjda),smo sam upoznat i sa prosloscu,kao sto i sadsnjost osetim na svojoj kozi.Jos uvek imam ispod 30 g.,ali sa obzirom na tempo promena,ne mogu bas ocekivati da ce nas nesto bolje cekati u buducnosti.Mozda nasoj zemlji krene kad se budem penzionisao za jedno 35-40 god.To bi tek bio malerSad te malo vise razumijem .Ocekivao si brze promjene i da ces ti kao pojedinac osjetiti neki bolji zivot . Promjene su dosle , ali se tebi zivot nije promjenio na bolje ?
To je vec neka druga tema .Po slici koju si stavio na avatar vidim da nisi premlad . Tog golmana i ja prepoznajem .Radi se o tome da je ovo vrijeme tranzicije i najveci
ceh ce platiti oni izmedju 40 i 50 g . Tvoja nesreca je sto pripadas otprilike toj generaciji . Ta generacija je nahebala u svim bivsim soc . drzavama bez obzira
kakve su stranke bile na vlasti !
Ovo ti je vrijeme prvobitne akumulacije kapitala . Jedan sistem je propao , a drugiNe pripadam toj generaciji(srecom-valjda),smo sam upoznat i sa prosloscu,kao sto i sadsnjost osetim na svojoj kozi.Jos uvek imam ispod 30 g.,ali sa obzirom na tempo promena,ne mogu bas ocekivati da ce nas nesto bolje cekati u buducnosti.Mozda nasoj zemlji krene kad se budem penzionisao za jedno 35-40 god.To bi tek bio maler![]()
Svi mediji u Srbiji su hrvatski, sem onih koji su siptarski.
Sve medije u Srbiji ureduje stara ustaska emigracija osim onijh koje ureduje ditrektno OVK.
Nadam se da ce se Srbija probuditi iz imbecilnog sna i da će se obracunati sa tudjim medijima u Srbiji.
GDE U SVETU POSTOJI STAMPA KOJA NIJE POD KONTROLOM VLASTI???
U KOJOJ DRZAVI?
Ej , Vojo jesi li ti to zbrisao ili su te pustili zbog dobrog vladanja ?Svi mediji u Srbiji su hrvatski, sem onih koji su siptarski.
Sve medije u Srbiji ureduje stara ustaska emigracija osim onijh koje ureduje ditrektno OVK.
Nadam se da ce se Srbija probuditi iz imbecilnog sna i da će se obracunati sa tudjim medijima u Srbiji.
Је л' цитирате Војслава Шешеља или сте ово сами...
Ej , Vojo jesi li ti to zbrisao ili su te pustili zbog dobrog vladanja ?
Ovaj tvoj tekst mi se vec vise svidja .Slazem se sa konstatacijom o medijskom mraku , ali ovo nije nista u odnosu na Slobino vreme , kad su specijalci upadali u TV kuce i kad
Ujutro mrzis samo sebe , popodne i sebe i sve ostale ?Jos jedno ustasko stene. Mnogo ste se razmnožili. Hebes Seselja. Nikad nisam bio za tu nerpomisljenu i nediplomatsku budalu.
Видим правиш "одличне" анализе па ми молим те реци
- ШТА ДА ЧИТАМ!?
- ШТА ДА СЛУШАМ!?
- КОГА ДА ГЛЕДАМ!?
АЛИ ДА НИЈЕ "ПОЗИЦИЈСКО"!
П.С.
Заборавио си како "нестаде" телевизија "БК" !?
Заборавио си како су "успешно" приватизовали преко 90% медија!?
Заборавио си како су сервери недоступни кад дође до појединих хапшења!?
![]()