Mediji u Srbiji, krivicni prekrsaji najcesci u Srbiji

napisah u mojoj temi al evo da kazem i ovde. Pricam s bratom u Kanadi kako sam nedavno obavio tehnicki i registraciju a on ce na to - pa to ovde nista nema. Tehnicki samo za trgovinu. Ne placa se ni godisnji reket na tablice.

A Ja - beeeeee

msm, tako nesto je nezamislivo kod nas. Cu's nema tehnicki...

Zato se osiguranje placa suvim zlatom, verovatno da su oni i razlog zasto nema nista.
ako se dobro secam pricao mi je drugar da auto sa ametickim tablicama svake godine registruje online u usa iako je auto ovde :D
dobro on je i ziveo tamo, mislim da ima i dvojno drzavljanstyvo.

Ima jedan apsurd zvani smederevac.
Obim saobracaja ogroman , a sudara minimalno , jer svi maksimalno paze.
Nema tu nikakve tajne zna se ko sprovodi zakon na smederevcu i svi koji to znaju, takodje znaju da nema korupcije i da ne mogu da prodju nekaznjeno....od Lestana do ulaska u smederevo put drzi 4 policajca i jedna sudija komunistickog tipa kod koje ni policajci nemaju popust.
Ljudima je to sasvim dovoljno.

Krivicna dela u saobraćaju prave ljudi jer su bahati, a bahati su jer sudije ne znaju zakone, jer policajci donose presudu, jer deo gradjana nije u srpskom sistemu pravosudja, a ostali imaju potrebu da kazu "ako ti mozes mogu i ja". Dakle sve počinje od duboke drzave koja sprovodi engleske zakone nasilno.
Ako sudije čine krivična dela i zaštićeni su engleskom obavestajnom sluzbom, narod nije blesav da to ne vidi.

Back