Медији у кампањи!

Ja slabo gledao , ali video sledeće trikove....

Čeda hoće da bude Veliki Čeda, po ugledu na velikog brata i Velikog Čurčić MTSa....care.....
Velja je da se srbija (g)radi.....
Tadić teši srbe da nisu nagori narod....I da će im sad kad su ga podsetili otvoriti nova radna mesta....
Karićka smatra da su žene dosta ćutale, i gledale muškarce sa spuštenim gaćama zbog zapada....
Dobar je onaj naivac od novih, Ja bih u Evropu sa kosovom , ako može molim....
Najveći graditelj obećava socijalne stanove, ali sa oslikanim zidom i Slobinom slikom....

Ima još bisera, ali stalno menjam kanal kad je pol marketing....

Б92-Тадић, још мало Тадића па опет Борис, затим слиједи дио о Чеди, а онда вријеме посвећено Томи наравно уз врло негативне коментаре, а ни Веља ништа боље не пролази. Ја мислим да ни РТС деведесетих није давао такав простор Милошевићу као што Б92 даје Тадићу, нити су његови противкандидати више пљувани него ови Борисови.

Ваша запажања медијског простора Србије?

Tebe bi pre trebalo da pogodi što Toma nema nešto poslanika u RS
Valjda siti ljudi devedestih... :razz:

Ma govoriti o bilo kakvoj nezavisnosti medija kao i o novinarskom profesionalizmu i neutralnosti kod nas (a i u svetu) je najobicnija glupost tako da i ponasanje od medija u izbornoj kampanji ne mozemo ocekivati zdravo izvestavanje itd...

Doduse mora se priznati da vecina bar izgledaju neutralna iako cesto iskacu iz tih ovira ali na blaze nacine (da tako kazem) dok je b92 je grupa razularenih navijaca i to je tako ocigledno. Navijacki su raspolozeni sa ostrascenoscu i sa velikim koristenjem psihologije i sugestije sto je vidiljivo svakom ko bar malo poznaje (citao i sl.) takve metode.

Naravno, cilj medija je da zarade dodatnu kintu pred izbore.
A što se sugestija tiče i treninga političkih stranaka za ovakve predizborne nastupe je tema za sebe.
Svaki pokret rukom, svaka grimasa i svaka upadica kojom se skreće voda na svoju vodenicu je deo tog treninga. Svako ko je pratio ponašanje mladih političara koji su se nakon završenog školovanja uglavili u skupštinu može ovo da primeti.

Naravno, cilj medija je da zarade dodatnu kintu pred izbore.
A što se sugestija tiče i treninga političkih stranaka za ovakve predizborne nastupe je tema za sebe.
Svaki pokret rukom, svaka grimasa i svaka upadica kojom se skreće voda na svoju vodenicu je deo tog treninga. Svako ko je pratio ponašanje mladih političara koji su se nakon završenog školovanja uglavili u skupštinu može ovo da primeti.

Mislio sam na medije, novinare i njihove emisije kada sam govorio i sugestijama i phihologiji tacnije mislio sam na b92. Ako te zanima mogu i detaljnije o tome .

Mislio sam na medije, novinare i njihove emisije kada sam govorio i sugestijama i phihologiji tacnije mislio sam na b92. Ako te zanima mogu i detaljnije o tome .

Želeo sam da ti kažem da se pred političku emisiju novinari i gosti dogovore oko pitanja.
Kada je u studiju više gostiju tj iz različitih stranka uvek se nadje neki što ima samo da kaže i da ga ne prekidaju dok on kaže jer je čekao da nam kaže... ali nikako da prestane... :razz:

Želeo sam da ti kažem da se pred političku emisiju novinari i gosti dogovore oko pitanja.
Kada je u studiju više gostiju tj iz različitih stranka uvek se nadje neki što ima samo da kaže i da ga ne prekidaju dok on kaže jer je čekao da nam kaže... ali nikako da prestane... :razz:

Da znam to :)

Usput, kad sam predlozio da ti kazem detaljnije te psiholoske metode i sl. nisam to mislio u negativnom kontakstu prema tebi, vec onako ako te zanima pa da se potrudim jer me inace mrzelo da ih pisem :)

Back