Откуд теби идеја да "не заступам ниједну опцију"?
Пре ће бити - да ниједна овдашња странка заправо не заступа "моју" опцију. А то, наравно, не значи да треба да "заћутим", па још - "заувек" (врло попустљиво и пријатељски према другима, нема шта). Него управо да итекако говорим. Мислећи својом главом, а не како ми одреди било која странка, група, или појединац. (Сем, у неким случајевима, оних појединаца, из своје околине, пре свега, чије мишљење ценим и поштујем).
Али, не знам колико и вреди ово све да ти говорим, кад ти не признајеш ама баш ниједно туђе мишљење овде. И одмах сваког ко не мисли у длаку исто као ти проглашаваш, издајником, непријатељем, и шта све не.
А мислим да је најжалосније што ти, издајући се за истинску патриоткињу и националисткињу, можеш овако да се обориш на некога ко је од тебе - много већа националисткиња. (Мислим, твој негативан став и гнев спрам ових лдп-оваца, истинских "чедиста" и сличних противсрпски настројених, разумем. Веруј ми, они су мени далеко одвратнији него теби. Али исти такав, према нама овде који смо искрени родољуби, и националисти, Срби... то стварно не схватам).
(А, ко зна, можда је то управо зато, што се не осећаш довољно сигурном у своја уверења?).