Medicinski fakultet na Ljubljanskoj Univerzi

Za upis imaš fore do 1.9. oni te neće nio obaveštavati o ostalim podacima dok ne budeš imala potpunu dokumentaciju a ona, između ostalog, znači i nostrifikovana svedočanstva srednje škole- to je ono što fali i što se mora predati na nostrifikacijuu u Sloveniji. Da ne prevodim sve, ono što je najvažnije je DA NAJKASNIJE 5 DANA NAKON MATURE MORAŠ PREDATI SVA SVEDOČANSTVA IZ DREDNJE ŠKOLE NA NOSTRIFIKACIJU U LJUBLJANU (pretpostavljam Ministarstvu obrazovanja).

Sada im moraš potvrditi da li su tačni podaci (tvoji) koje su ti poslali u potvrdnom odgovoru da te tako evidentiraju!

Zdravo!

Kako ide? Da li su več išta javili ovi naši iz Ljubljane? Ako slučajno trebate još šta, samo recite, pa ču vam ja pomoči! Živim u Ljubljani, i imam veze na Medicinskoj fakulteti i poslije za zapošljenjw isto!
Fakultet je super, kažu da je dosta težak, ali nema problema zbog slovenskog jezika, veoma je lak, i dosta pomažu strancima, čak veoma cene medicinu iz Srbije,..

Javi se!

Pozdrav iz Ljubljane

Sutra im saljem original diplome!
Reci mi sta mislis kakve su mi sanse da me prime?Jedna devojka,koja je isto htela medicinu u Lj,ali je odustala,da se prijavilo 33 stranca u prvom roku,a da primaju samo 2.Ja sam se prijavila dota kasnije,pa sam morala da im saljem opravdanje,pisala sam vec o tome.Ne znam da li i ja spadam u taj prvi rok ili sam u drugom ili negde izmedju.Mamini papiri za posao se nalaze u Ministarstvu i sada je sve sto se tice njenog posla u njihovim rukama.
Gledala sam tocke za fax,ali nikako da izracunam,jer ne razumem bas najbolje ono sto ima na www.vpis.uni-lj.si
Hocu li imati neki prijemni i kada?Vise mi nista nije jasno i ne znam sta cu ako me nekim slucajem prime u Slo na stomatologiju(2.zelja),a ovde sam se upisala na medicinu u Bgdu na budzet?
Trenutno mi je gadna zbrka u glavi i nemam pojma kako cu se izbaviti ako mi budu rekli da moram da polazem prijemni!
Javi mi ako mozda znas nesto sto bi mi pomoglo! pozdrav!

Back