Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da, sve to lijepo zvuci, ali imunologija je uzasno komlikovana, ja se ne bih bas zanosila, mi je polazemo na 2. godini i bogme treba vremena da shvatis neke stvari, ne mozes samo nastrebati.
Jao pa ti josh u osnovnoj.U svakom slucaju ja obozavam imunologiju i obozavam nacin na koji se organizam bori protiv antigena, kako je sve to povezano udruzeno i kako deluje, ma magija!
Da li posle zavrsene stomaotlogije mogu da negde u svetu zavrsim u vidu nekog kursa od par meseci (cuo sam da je dosta popularno) plastiku nosa i usiju a da ne moram da zavrsavam celu maksilo facijalnu hirurgiju posto me recimo pokusaji samoubistva, rekonstrukcija lobanja kog genetski nakazne dece i slicno iskreno bas i ne privlaci mnogo.
Aco, sretjo, moj ti je iskren savet da upishesh neshto drugo,do koje god god. da si stigao na tom stomatoloshkom, shto te stvarno interesuje, ako imash novchanih mogutjnosti.A koliko sam kao neshto malo skontala iz tvojih prethodnih postova, imash. Bolje za tebe, bolje za nas.