Медицинска сестра пала у несвест након примања вакцине !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Медицинској сестри у САД је позлило након што је била једна од првих која је добила нову Западњачку корона вакцину.

https://www.rt.com/usa/510037-nurse-faints-pfizer-vaccine/

"Осетила сам несвестицу и да губим тло под ногама " изјавила је ова медицинска сестра којој су у помоћ притекли доктори током уживо преноса из болнице у Тексасу

Иначе је била део тима који је пред медијима покушао да објасни како је вакцина сигурна за употребу .

У Америци је почела увелико дистрибуција вакцина и оне ће бити прво испробане над старијим и немоћним особама , што има смисла јер ако стари умру , онда је увек лако да свале кривицу и кажу да су умрли од старости а не од последице вакцине .

Америчка драва Флорида ће бити прва која ће у наредних неколико недеља да пелцује све пензионере и оне који бораве у домовима за стара и изнемогла лица .

Човек има право да се запита , зашто баш прво пелцуј болесне и старе особе , предпостављам да би тако болесни и стари дуже живели ?

Просто Амерички фашизам на делу , прво елиминација старих и болесних а онда на ред долазе други ..

Sta ovo treba da znaci?
Bre ljudi,dosta sa tim blacenjem Amerike.Pa da njih nema (SAD) pola covecanstva bi umrlo odmah,pola malo kasnije.Rusi su totalno trube.
Mi male zemlje,imamo samo SAD.Drzimo se njih,molimo ih da nam daju mrvice njihovog bogatstva,nama dosta.Drug Tito je bio pametan.Drzao se
Amerike,i oni su nas hranili,svih 35 godina njegove tiranije...

Bre ljudi,dosta sa tim blacenjem Amerike.Pa da njih nema (SAD) pola covecanstva bi umrlo odmah,pola malo kasnije.Rusi su totalno trube.
Mi male zemlje,imamo samo SAD.Drzimo se njih,molimo ih da nam daju mrvice njihovog bogatstva,nama dosta.Drug Tito je bio pametan.Drzao se
Amerike,i oni su nas hranili,svih 35 godina njegove tiranije...
Kako ih molite?

Мени делује да су нови логори за елимацију почели да раде , прво ликвидација болесних и старих кроз вакцине од стране Запада

Мислим да је прва фаза ликвидација старих преко природе, која је, да би поватила баланс, решила да створи корона вирус који погађа старије, како би делимично помрли, јер их савремена медицина одржава у животу превише дуго.

Мислим да је прва фаза ликвидација старих преко природе, која је, да би поватила баланс, решила да створи корона вирус који погађа старије, како би делимично помрли, јер их савремена медицина одржава у животу превише дуго.
Sta su za tebe odredili?

Зашто их онда пелцују ако ће природа свакако да уради своје ?

Ово је заиста један сурови Амерички експеримент који је потпуно раван оном што је радио Хитлер , прво елиминација болесних и старих .

Америка је држава која кроз целу своју историју експериментише над угроженим популацијама , прво су ради мед експерименте над Афричкиим робовима који су били у њиховом власништву а затим се проширило на осталу популацију у модерније доба.

Сами нацистички доктори који су поблегли у Америку после другог светског рата били су изненађени суровим методама којим њихове Америчке колеге употребљавају .

Ова употреба вакцина над старим и немоћим је врх Америчке суровости

Медицинској сестри у САД је позлило након што је била једна од првих која је добила нову Западњачку корона вакцину.

"Осетила сам несвестицу и да губим тло под ногама " изјавила је ова медицинска сестра којој су у помоћ притекли доктори током уживо преноса из болнице у Тексасу

Иначе је била део тима који је пред медијима покушао да објасни како је вакцина сигурна за употребу .

У Америци је почела увелико дистрибуција вакцина и оне ће бити прво испробане над старијим и немоћним особама , што има смисла јер ако стари умру , онда је увек лако да свале кривицу и кажу да су умрли од старости а не од последице вакцине .

Америчка драва Флорида ће бити прва која ће у наредних неколико недеља да пелцује све пензионере и оне који бораве у домовима за стара и изнемогла лица .

Човек има право да се запита , зашто баш прво пелцуј болесне и старе особе , предпостављам да би тако болесни и стари дуже живели ?

Просто Амерички фашизам на делу , прво елиминација старих и болесних а онда на ред долазе други ..

Sasvim je u redu da vakcinu najpre prime oni koji je zagovaraju.
Sta su trazili , to ce i dobiti.
Bilo bi podlo nagovarati i terati druge a sam je eskivirati.

Nema pare za hranu. :(

Sasvim je u redu da vakcinu prime oni koji je zagovaraju.
Sta su trazili , to ce i dobiti.
Bilo bi podlo nagovarati i terati druge a sam je eskivirati.

ту вакцину желе да наметну целом свету и остваре профит а наравно и при томе елимнишу стзаре и болесне , ово је нацистички метод

Америка је прва која поставља стандард вакцинисања , односно прави званичан редослед ..први иду стари и болесни , инфериорни ...наравно може се очекивати да се овим вакцинама и униште млади парови и тиме
Запад уради оно што је одувек желео , а то је да стеришиле напријатеље а непријатељи за Запад је словенски свет .

то је заправо сва филозофија ткз корона вируса ..

увалити вакцине и уништити популацију , своје конкуренте ...

Back